A műszaki világban, ami nem hibásodik meg, az nem is működik valójában. Nem véletlen tehát, hogy a fénymásológépek is könnyedén felmondhatják a szolgálatot, mely otthon is kellemetlen, de egy munkahelyi környezetben bizony komoly fennakadást okozhat.

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a leggyakoribb hibákat, melyekkel a fénymásológép szervizünk keretében találkozni szoktunk.

  • Papírlap begyűrődés – Ahogyan a nyomtatók esetében, úgy a fénymásolóknál is előfordul, hogy a papírlap valamilyen oknál fogva begyűrődik, és ezáltal akadályozza a gép működését. Ilyenkor nem célszerű mindenféle eszközzel megpróbálni kipiszkálni vagy beletépni, ugyanis ezzel nagyobb kárt okozhatunk, mint az eredeti.
  • Túlmelegedés – Leggyakrabban nyáron fordul elő, még a klimatizált helyiségek esetében is, de az év bármely szakában váratlanul érhet bennünket ez a hiba. Általában a gép időben jelez, de előfordulhat, hogy figyelmen kívül hagyjuk, így komoly károkat szenvedhet a fénymásoló.
  • Kifogyó tinta – Gyakran előfordul, hogy a vártnál előbb fogy ki a tinta, így a folyamatok megakadnak. Ez a fénymásológép szervizelés során könnyedén és gyorsan orvosolható probléma, ha a megfelelő szakemberhez fordulunk.

Ezeken felül számtalan hibakóddal találkozhatunk, melyek sokszor komplexebb meghibásodást jeleznek, így mindenképpen szakértő segítségre van szükség a megoldásukhoz. Mi, a Büro 44 Irodatechnikai Kft.-nél pontosan tudjuk, hogy milyen fontos a fénymásológépek rendeltetésszerű működése, ezért szerviz szolgáltatásunk keretében bármilyen problémával fordulhatnak hozzánk ügyfeleink.

Ismerje meg az általunk kínált lehetőségek részleteit, látogasson el honlapunkra, a www.buro44.hu weboldalra! Ha Ön is megbízható, hatékony és gyors fénymásológép szervizt keres, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, a +36 1 221 8175-ös telefonszámon és az info@buro44.hu e-mail címen! Szakembereink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!