Amikor egy járvány felüti a fejét és komoly károkat okozva tizedeli az állatállományt, akkor válik igazán fontossá a szabályok és előírások betartása. Ezek az előírások nem véletlenül fogalmazódtak meg, mert határokat állítanak fel és hatékony eszközöket adnak az állattulajdonosok kezébe annak érdekében, hogy meg tudják védeni az állataikat és a vállalkozásukat. Természetesen fontos egy járvány megfékezésének egészségügyi vonatkozása is, különösen akkor, ha a fertőző betegség emberre is veszélyes lehet.

Az állati hullakezelésre vonatkozó szabályok szigorú betartása tehát mindenkinek az érdeke, mind a megelőzés, mind pedig egy már meglévő krízis helyzet orvoslásának szempontjából. De mit értünk pontosan szabályos, állati hullakezelésen, milyen előírásokat kell betartaniuk az állattelepek tulajdonosainak erre vonatkozóan? Az elhullott állatokat, legyenek bár egészségesek vagy betegek, már nem szabad a földbe temetni, helyette ideális megoldás a modern állati hullakezelés, vagyis a tetemégető alkalmazása.

Ma már arra is van lehetőség, hogy egy állattelepnek saját tetemégetője legyen, amit szabadon fel tud használni a megfelelő állati hullakezeléshez. Ennek a választásnak megvan az az előnye, hogy a tulajdonos állatai nagyobb biztonságban vannak egy váratlanul kitörő és gyorsan elharapódzó járvány idején, mert védettek a külvilággal, a behurcolt vírusokkal szemben. A saját tetemégető megléte és használata tehát az eredményes állati hullakezelés része, jelenleg az afrikai sertés pestis megelőzése terén nyújt igen hatékony védelmet.

A www.tetemegetok.hu webcímen, a Bentley Magyarország Kft. honlapján minden érdeklődő megbízható, csúcsminőségű tetemégetőkből talál széles kínálatot. Különböző kapacitással bíró és speciálisan állatfajokhoz tervezett tetemégetőket forgalmazunk állati hullakezeléshez. Vásárlási szándékával keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, a +36-30-625-9329-es és a +36-22-414-100-as telefonszámok egyikén vagy a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címen!