Különféle termékek és csomagok címkézésére van szükség, amit egyre nehezebben teljesít? Probléma van az öntapadó címkék minőségével, így nem tudja nehézségek nélkül ellátni feladatait? Szélsőséges hőmérsékletű, poros környezetben, akár enyhén nedves felületen is tökéletes megoldást nyújthat az extra erős tapadással jellemezhető nyomtatható címke! Alkalmazásával gyorsabb és gördülékenyebb munkát végezhet, a munkafolyamatok más részeit is megkönnyítve!

Csomagok elkészítése, majd feladása, valamint egyéb raktári munkák során is nélkülözhetetlen kellékeink az öntapadó címkék. Többféle célból tüntethetünk fel rajtuk adatokat, amiket egyszerűen és gyorsan nyomtathatunk rájuk bármilyen nyomtató készülékünkkel. Munkánk eredményességét gátolhatja, ha a nyomtatható címkék nem tapadnak megfelelően az adott csomagolásra. Előfordulhat, hogy a csomagról idő előtt eltűnik a címke, így nem juttatható el a címzetthez, ami további problémákhoz vezethet. Éppen ezért fontos, hogy olyan öntapadó címkéket válasszunk, amelyek ragasztható részét bárhova rögzíteni tudjuk, a nyomtatható részt pedig könnyedén elláthatjuk a szükséges adatokkal, címekkel, vagy más tudnivalókkal! Legjobb, ha extra erős tapadású nyomtatható címkéket veszünk igénybe, amelyek speciális esetekben is tökéletesen töltik be funkciójukat!

Problémamentes nyomtatást lehetővé tevő, sokoldalúan felhasználható öntapadó címkékkel várjuk a Micro-trend Bt.-nél! Bármilyen területen van szüksége a nyomtatható címkék alkalmazására, lehetősége van igényei szerint teljesíteni teendőit, ugyanis termékeink széles méretválasztékban kaphatóak! Szállítási feltételeinkről, kedvező árainkról, nyomtatható címkéink tulajdonságairól informálódjon részletesen a www.micro-trend.hu internetes oldalunkon!

Könnyítsen munkavégzésén, és alkalmazzon extra erős tapadású nyomtatható címkéket! Matricázza termékeit a megfelelő feliratokkal ellátva egyszerűen, pontosan és gyorsan! Magas minőségű öntapadó címkék beszerzése ügyében, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@micro-trend.hu-ra!