Rengeteg dokumentum gyűlt össze munkahelyén, melyeket fontos lenne minél előbb, áttekinthetően irattárba helyezni? Nincs ideje ennek megvalósítására, hiszen így is számos feladat vár Önre? Az irattári teendők teljes egészét lehetősége van profi szolgáltatóra bízni!

Az irattárazás az adott intézmény munkafolyamatai során felhalmozódó dokumentumok irattári kezelését és megőrzését jelenti. Az irattárazásnak több szabálya van, amelyeknek mindenképp eleget kell tennünk, ha ezt a tevékenységet folytatjuk. Nagyon fontos, hogy rendelkezzünk irattári tervvel, ami az irattárazás alapdokumentuma. A különféle dokumentumok kezelését meghatározza az iratkezelési szabályzat, aminek a tartalma olyan lépéseket ír elő, melyek elősegítik az irattárolást. Amikor irattárba adjuk az itt tárolandó anyagokat, nélkülözhetetlen az irattári tételszámmal való ellátásuk, ennek köszönhetően lesz minden elraktározott dokumentum könnyen visszakereshető.

A legtöbb esetben nem áll rendelkezésünkre elegendő idő, és nem tudjuk precízen megoldani az említett feladatokat cégen belül. A gördülékeny munkavégzés, és az egyszerű keresési lehetőség érdekében legjobb, ha az irattárazást, és minden hozzá kapcsolódó teendőt komplett szolgáltatást teljesítő cégre bízzuk. Így nem lesz gondunk az alapos, pontos megoldással, sőt időnk is marad más teendőink elvégzésére.

Magas színvonalú, sokrétű tevékenységünkkel vállaljuk az irattárazással kapcsolatos komplett munkafolyamat teljesítését. Megbízható kollégáinkkal, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg az irattári teendők mindegyikét. Cégünk, az IRAT-SZÉF Iratmegőrző és Szolgáltató Kft. nem csak a konkrét iratkezelést, hanem más lényeges tennivalót is szakszerűen ellát, mint például az iratmegsemmisítés, vagy az ügyviteli tanácsadás. Látogasson el a www.iratszef.hu internetes oldalunkra, és olvasson bővebben cégünk szolgáltatásairól, valamint a különféle aktualitásokról!

Tudja biztonságban dokumentumait, és tekintse át bármikor egyszerűen, gondos irattárazást igénybe véve! Forduljon hozzánk bizalommal, és bízzon meg minket az irattári feladatok teljesítésével! Hívjon minket a 06-76-505-456-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az iratszef@iratszef.hu e-mail címünkre!