Helytakarékos megoldást keres rengeteg irata, vagy kisebb alkatrészei elhelyezése céljából? Előnyben részesíti a mozgatható raktári berendezést, hiszen így bármikor módosíthat a kialakításon? Tökéletes megoldást nyújthat az Ön számára is a gördíthető polcrendszer, amit elképzelései alapján rendelhet meg bármilyen kialakításban és bármekkora méretben!

Bármilyen raktárban tevékenykedünk naponta, és akármilyen anyagokat szükséges tárolnunk, rendkívül fontos az átláthatóság. Minél nagyobb mennyiségű termékkel rendelkezünk, annál nehezebb ezeket úgy elhelyeznünk, hogy bármikor hozzáférhetőek legyenek. A raktári berendezések között számos használati tárggyal találkozhatunk, többek között a raklapos állványokkal, a salgó polcokkal, és az egyre szélesebb körben ismert gördíthető polcrendszerekkel. Az utóbbi alkalmazásával összetolt egységeket is létrehozhatunk!

Megbízható, gördíthető polcrendszereket, raklapos állványokat és rengeteg más típusú raktári berendezést szerezhet be kedvező áron, ha a Vasszer Raktártechnika Kft.-t választja! Rendszeresen hirdetünk akciókat, amelyekről érdemes folyamatosan informálódnia!  Gördíthető állványrendszereinket akár elektromos mozgatású változatban is megrendelheti, amely esetében a homlokfelületen található érintőpanel használatával tudja igényei szerint mozgatni a polcokat. Minden gördíthető polcrendszerünk biztonsági rendszerrel, passzív védelemmel van ellátva, így nem kell aggódnia amiatt, hogy helyükön maradnak-e! Magas minőségű, időtálló termékeinkkel bármilyen nagyságú terület színvonalas raktári berendezését megoldhatja. Tudjon meg többet a nálunk beszerezhető termékekről, és szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.vasszer.hu weboldalunkon!

Raktározzon praktikusan, átláthatóan, és könnyedén gördíthető polcrendszerek segítségével! Alkalmazzon Ön is korszerű, megbízható eszközöket, és tegye lehetővé a gördülékeny munkavégzést! Minőségi raktári berendezésekkel kapcsolatban, illetve felmerülő kérdései esetén keressen minket a 06-32-512-600-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a vasszer@vasszer.hu e-mail címünkre!