Sűrített levegő előállítására van szüksége munkálatai során, és olyan eszközt keres, amellyel szüneteltetés nélkül tudja ellátni feladatát? A kompresszorok hatékonyan támogatják munkáját, típusaik közül pedig több szempontból a csavarkompresszor tehet maximálisan eleget igényeinek.

A sűrített levegő az egyik legrégibb energiaforma, amit alkalmazhatunk a teljesítmény fokozására. Már régóta megfigyelhetjük a levegő tudatos felhasználásának előnyeit, amit munkavégzésünk során igénybe vehetünk. A sűrített levegő előállítására kompresszorokat alkalmazunk, melyek körében több típust különböztethetünk meg. Megbízható technológiában részesülhetünk, ha csavarkompresszor mellett döntünk.

Az ipar különböző területein egyre gyakrabban használatos csavarkompresszor folyamatos üzemelésre képes, valamint alacsonyabb zajszinttel jellemezhető, mint a dugattyús kompresszor. Működési elve két egymáshoz kapcsolódó forgórész mozgásán alapul.  Fontos, hogy a megfelelő időközönként sort kerítsünk a kompresszor karbantartására, így mentesülhetünk a kompresszor javítása alól, és hosszú időn keresztül használhatjuk gondtalanul készülékünket. Azonban ha rendellenességet tapasztalunk, tanácsos minél előbb szakemberekhez fordulnunk, akik kiválóan ellátják a kompresszor javítását illető feladatokat.

Nagy szakmai tapasztalattal, német kompresszorgyártó céggel együttműködve, magas minőségű kompresszorokat forgalmazva állunk rendelkezésére a Defém Kompresszor-Technika Kft. munkatársaiként. Rövid határidőn belül, versenyképes áron biztosítjuk kifogástalan termékeinket. A csavarkompresszorok értékesítésén kívül más típusú kompresszorokkal is foglalkozunk, valamint kompresszor javításának igénye esetén egyaránt felkészülten segítünk. Szerezzen részletes információt termékeinkről, és olvasson bővebben szolgáltatásunkról a www.kompresszor-technika.hu internetes oldalunkon!

Használjon hosszú távon is megbízható készüléket! Csavarkompresszorok értékesítése ügyében, kérdéseivel, valamint kompresszor javítása céljából keressen minket bátran! Hívjon bennünket a 06-52-411-911-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!