A bőr óraszíj szép marad, ha helyesen ápolja!

bor-oraszij.jpg

bőr óraszíj sokáig szép marad, ha a tulajdonosa az ápolására is ugyanakkora gondot fordít, mint az óraszíj kiválasztására. A bőr alapanyag népszerűségének megvan az oka, hiszen puha, kellemes a tapintása, jól illeszkedik az ember csuklójára és még rengeteg színárnyalatban is kapható. Azonban a bőr természetes eredetű alapanyag, így nem lehet megúszni a bőr óraszíjjal való foglalkozást, ha azt szeretné a tulajdonosa, hogy még évekig ugyanazt az óraszíjat tudja használni.

bőr óraszíj ápolása magába foglalja a tisztítást és magának a bőr anyagnak az állapot megóvását is. Ha mindkét tevékenységre figyelmet fordít és nem veszi félvállról vagy nem hagyja az óraszíjat szép lassan tönkremenni, akkor megbecsült darabja lesz a kollekciójának. A tisztításhoz csak finom anyagot, például tiszta pamutot, tiszta vizet és kevés szappant használjon. A bőr nem vízálló, óvja a nedvességtől, a felületét kenje be méhviasszal, ami víztaszító hatással bír. A méhviasz mellett még egyéb bőrápoló termékek is szóba jöhetnek, ha a bőrhöz kíméletesek és megóvják a töredezéstől, kiszáradástól. Amikor teheti, hagyja szabad levegőn a bőr óraszíjat, hogy ne maradjanak benne a szagok se. Ha így tesz, a bőr óraszíj sokáig folt mentes, sértetlen, puha marad, amit nem csúfítanak el repedések sem. Ám egy minőségi bőr óraszíj sem bírja örökké, ha eljárt felette az idő, cserélje le egy új darabra! Az óra webshopunkban megtalálja azokat a kiváló minőségű, színes vagy klasszikus óraszíjakat, amikkel ki tudja egészíteni a karóráit.

A www.orabox.hu webcímen az Órabox Kft. webshopja elérhető. A karórák nagy választéka várja a vásárlókat, akik női és férfi órákat egyaránt találnak a termékek között. Karóra kiegészítőinket is érdemes megtekinteni, ha egy helyről, online szeretné az időmérőjéhez megvásárolni az óraszíjat, óratartó dobozt is. Minden segítünk az ügyfeleknek, elég, ha felveszi velünk a kapcsolatot az egyik megadott elérhetőségen, a +36 70 422 78 35 telefonszámon vagy a oraboxkft@gmail.com email címen!

Top