Olykor száraznak érzi a szemét, máskor pedig látszólag minden ok nélkül könnyezik? Előfordul, hogy homályosan lát, nehezen fókuszál, a feje is gyakran hasogat? Érdemes elgondolkodnia a szemvitaminok rendelésen, egy kis extra támogatással ugyanis mindezeket a tüneteket elkerülheti és még sokáig élvezheti az éleslátást. Nézzük, miről is van szó pontosan!

A modern világ velejárója, hogy a számítógépek és ilyen-olyan készülékek végigkísérik az emberek napjait, aminek megvan a maga következménye. Az irodai munkavégzés és az esti kikapcsolódás együtt azt jelenti, hogy a szem akár napi 10 órán át ki van téve a képernyő káros hatásainak. A látószerv végtelenül összetett munkát végez, minden pillanatban információkat gyűjt és továbbít, az viszont nem tartozik a feladatai közé, hogy kiszűrje a monitorok által sugárzott kék fényt.

Ebből következik, hogy a lakosság jelentős hányadát érinti az úgynevezett számítógépes látás szindróma, ami a fent említett tünetekben nyilvánul meg. Bár egyre több gyártó ismeri fel, hogy olyan monitorokra van szükség, amik a lehető legkevésbé terhelik a szemet, nem lehet eléggé hangsúlyozni a megelőzés jelentőségét.

A változatos étrend több fronton támogatja a szervezet egészségét, és a szem épségének megőrzése sem jelent kivételt. Amire a látószervnek leginkább szüksége van a normális működéshez, az a lutein és a zeaxantin, melyeket természetes módon például brokkoli, spenót, káposztafélék, tojássárgája fogyasztásával lehet megadni a szervezetnek. De a mindennapi rohanásban kinek van arra ideje, hogy még ezt is figyelembe vegye?

Erre a problémára születtek meg megoldásként a különféle szemvitaminok, melyek összetevőiknek köszönhetően segítenek megőrizni a szem egészségét. Ezekben a készítményekben megtalálható minden, amivel csökkenthető a szemkárosodás kialakulása, megfelelő mennyiségben és arányban tartalmaznak antioxidáns hatású vitaminokat, nyomelemeket, karotinoidokat.

Ha szeretne megszabadulni a számítógépes látás szindróma kellemetlen tüneteitől, a szemvitaminok rendelése a legkézenfekvőbb megoldás. A Gyógyfüvesbolt webáruházában sokféle készítmény helyet kapott, a rendelés pedig mindössze pár kattintás. Böngéssze át a kínálatot a www.gyogyfuvesbolt.hu webcímen, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-1-466-8869-es telefonszámon vagy az info@gyogyfuvesbolt.hu e-mail címen!