Rendszeresen készít különféle ételeket, amelyekhez szeletelt alapanyagok is szükségesek? Nem csak a sajtok, szalámik esetén szükséges erre a módszerre gondolnia, ugyanis a zöldségeket tekintve is számos alkalommal lehet nélkülözhetetlen egy szeletelőgép. Ennek birtokában a nehezen aprítható termékeket is egyszerűen és gyorsan készítheti elő a főzéshez, vagy sütéshez.

Akár otthon, akár vendéglátóhelyen tevékenykedünk a konyhában, a szeletelés az elengedhetetlen feladatok közé tartozik. Többféle módon oldhatjuk ezt meg, hiszen számos kellék áll rendelkezésünkre, azonban a gyors és hatékony munkát csak magas minőségű szeletelőgéppel végezhetjük el. A zöldségek gyakran makacsul ellenállnak a késeknek, ezzel pedig tevékenységünk lassítása mellett balesetveszélyes körülményeket is teremtenek. Egy megbízható szeletelőgéppel mindent egyenletes méretűre vághatunk, és rövid idő alatt nagy mennyiségű aprított, illetve szeletelt alapanyaggal állhatunk készen a főzésre. A KitchenAid termékek között rendkívül hasznos, időtálló és könnyedén használható eszközöket találhatunk, többek között szeletelőgépet is.  Kiváló ötlet lehet karácsonyra rendelni egy ilyen hasznos készüléket, amellyel nagy örömet szerezhetünk, és sokat segíthetünk a későbbiekben.

Zöldségek, gyümölcsök, sajtok szeletelésére és reszelésére is alkalmas szeletelőgépet kínál a Kőlux Kft. Ezt a nagyszerű eszközt igényei szerint állíthatja be annak megfelelően, hogy szeletelni, vagy reszelni szeretne, cserélheti a hozzá tartozó dob kiegészítőket. Más KitchenAid konyhai gépeket is beszerezhet nálunk, ugyanis széles kínálattal várjuk a konyhai robotgépektől a kenyérpirítókig és kávéfőzőkig. Tájékozódjon részletesen a www.kitchenaidbolt.hu internetes oldalunkon!

Spóroljon időt és energiát szeletelőgép használatával! Darabolja KitchenAid eszközzel a nehezen aprítható zöldségeket is! Kedvező áron való beszerzés ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen minket a 06-20-957-4553-as telefonszámunkon!