Sajnos fel kell készülnie a legrosszabbra, ugyanis kedvence betegségben szenved vagy baleset érte? Netán szeretné tudni, mit tehet ilyen helyzetben, hogy ne a legnehezebb pillanatokban kelljen ezt eldöntenie? Ha kisállat hamvasztás mellett dönt, méltó búcsút vehet kedvencétől. A legméltóbb módon köszönhet el tőle, és az urnába helyezett földi maradványokat is megőrizheti emlékként.

A kisállatok nagy örömet hoznak életünkbe, a legtöbben családtagként tekintünk rájuk. Kutyák, macskák és más állatok élnek velünk hosszú éveken keresztül, és sok szeretetet adnak. Bármilyen nehéz, sajnos fel kell készülnünk arra, hogy kedvenceink hamarabb távoznak el az élők sorából, mint embertársaink. Mit tehetünk, ha elveszítjük kisállatunkat? A lehető legméltóbb mód arra, hogy elbúcsúzzunk tőle, a kisállat hamvasztás. Lehetőségünk van a hamvakat megőrizni, amit urnába helyezve adnak át nekünk. Tapasztalt szakemberek segítségével nem adódhat nehézség, és tisztelettel kísérhetjük utolsó útján kedvencünket.

Budapesten és vonzáskörzetében, kérés esetén pedig az ország más területein is vállalja a kisállat hamvasztást cégünk! Teljes körű, megbízható szolgáltatást nyújtunk. Felkészülten, nagy odafigyeléssel végezzük a szállítást, a kisállat hamvasztást és urnát biztosítunk, amiben elteheti emlékbe kedvence hamvait. Tudjuk, hogy milyen nehéz a végső búcsú, szeretettel és tisztelettel látjuk el a ránk bízott feladatokat. Kutya, macska és más kisállat hamvasztása esetén is számíthat a segítségünkre. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.kisallathamvasztas.com internetes oldalunkon!

Búcsúzzon el kedvencétől méltó módon, tudjon meg minden fontos információt a kisállat hamvasztás menetéről, és használja ki ennek lehetőségét! Bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal! Hívjon minket a 06-20-912-1434-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@kisallathamvasztas.com e-mail címünkre!