Már nincs sok hátra a Valentin-napig, amikor a párok megajándékozzák egymást. Ha idén szeretne valami különleges meglepetést adni kedvesének, vásároljon Valentin-napi vouchert egy gasztroworkshopra!

Ha ismeri élete párját, akkor biztosan tudja, hogy melyik nép konyhájáért rajong. Ha szereti a közel-keleti ízeket, akkor részt vehet marokkói főzőesten, ahol megtanulhatja a tajine használatát, kipróbálhatja Észak-Afrika egyik legváltozatosabb konyhájának fűszereit, és természetesen az elkészített ételeket el is fogyaszthatja. Dél-Amerika és a Karib-térség konyhája szintén izgalmas és változatos. Egy ezzel foglalkozó tanfolyamon megtanulhatja azokat a latin-amerikai recepteket, amikkel később le tudja nyűgözni a családot, a barátokat, és Önt is! Ha szereti a csípős, fűszeres ízeket, akkor ezt érdemes kipróbálnia!

Ha inkább az édességeket kedveli, de nem elégedett a sütési tudományával, egy desszertkészítő tanfolyam kiváló ötlet lehet! Akár a sajttortákért, akár az aprósüteményekért rajong, minden szakmai trükköt és praktikát megtanulhat, és megkóstolhatja a legfinomabb desszerteket. Sőt, az egészség jegyében akár zöldséges desszerteket is készíthet, de a glutén- és cukormentes diéták mesterfogásait is elsajátíthatja, vagy megtanulhat olyan ételeket és desszerteket készíteni, amik nagy mennyiségben tartalmaznak proteint! Ha sportol, akkor ez különösen jól jöhet, hiszen a mozgáshoz szinte hozzátartozik a magas fehérjeigény, és így nem kell porokra és energiaszeletekre költeni! Önnek tehát csak a kurzust kell kiválasztania, és megrendelni a vouchert Valentin-napra, majd átadni azt kedvesének, és örülni az Ő örömének.

A Bonit’Art-nál többféle gasztroworkshop közül választhat, és Valentin-napi vouchert is vásárolhat, amivel meglepheti szerelmét! Válasszon kurzusaink közül, és vegyen részt rajta Ön is! Keresse fel honlapunkat a www.bonitaart.hu címen, és tekintse meg kínálatunkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-235-4626-os telefonszámunkon, vagy az info@bonitaart.hu e-mail címünkön!