Hamarosan itt a karácsony, ami rengeteg elvégzendő feladatot is jelent a boldog családi összejövetelek mellett. A karácsonyfa megvásárlása, díszítése, a sütés-főzés és szervezés mellett a legnagyobb problémát minden évben az ajándékok beszerzése jelenti. Nem csak a megvásárlásukkal lehet gond, sőt, az szinte már egyszerű, de előtte ki is kell találni, kinek mit ajándékozzunk, és ez szinte mindenkinek problémát okoz minden évben.

A legtöbben letudják az ilyesmit egy zoknival, sállal, vagy könyvvel. Az utóbbi ugyan a legszebb ajándék, de hacsak nem találtuk el tökéletesen a megajándékozott ízlését, nem lesz életre szóló és maradandó emlék. Ha igazán nagy meglepetést szeretnénk szerezni, és azt akarjuk, hogy a másik élete végéig emlegesse ezt a karácsonyt, ajándékozzunk neki tandemugrás kupont!

Ahhoz, hogy valakiből ejtőernyős lehessen, rengeteg dolognak kell megfelelnie, és csak egy ejtőernyős tanfolyam elvégzése után ugorhat először. Tandemugráshoz azonban csak pár feltételt kell teljesíteni, nincs szükség semmilyen előképzettségre, vagy vizsgálatra, és biztonságban, tandemoktatóval ugorhatunk akár egy órával a megérkezés után! Természetesen nem árt figyelembe venni néhány okot, ami miatt még a tandemugrás sem kivitelezhető, ilyen a felső súlyhatár és korhatár, a kockázatos betegségek, amik mellett nem ajánlott tandemugrásra jelentkezni, de ha ezeket kizárhatjuk, nyugodtan ajándékozhatunk karácsonyra igazi, életre szóló és felejthetetlen élményt bármelyik családtagunknak, vagy barátunknak!

Ha Ön is szeretne élményt ajándékozni, keresse fel Kovács János ejtőernyős oktató honlapját a www.tandemcentrum.hu címen, és tájékozódjon a lehetőségekről! Ha tandemugrás kupont szeretne átnyújtani szeretteinek a karácsonyfa alatt, akkor töltse ki a kuponmegrendelőt a weboldalon! Fontos, hogy ezt nem kell azonnal kifizetni, csak az ugrás előtt a helyszínen, vagy átutalással! Kérdés esetén hívja a +36-20-961-2900-as telefonszámot, vagy írjon a tandemcentrum@gmail.com e-mail címre!