Fel kell készülnie a legrosszabbra, ugyanis a kedvence súlyos beteg, vagy nagyon idős? Szeretné a lehető legjobb módot megtalálni, amivel enyhíthet a fájdalmán? A kegyeleti állathamvasztásnak sok előnye van, ezért érdemes ezen a lehetőségen elgondolkodni.

A kutyáknak, a macskáknak és más házi kedvenceknek nagy szerepük van a családi életben. Ha Önöknél is él kisállat, akkor tisztában van vele, milyen sok szeretetet ad. Sajnos ő is eltávozik egyszer, ezért fontos, hogy felkészüljön a legszomorúbb időszakra. A gyermekek még nehezebben tudják elfogadni kis barátjuk elvesztését. Sokat segíthet a gyász enyhítésén, ha szertartáson búcsúztatják el az állatot. Egyre többen döntenek az állathamvasztás mellett. Érdemes Önnek is elgondolkodnia ezen az eljáráson, hiszen így méltó módon búcsúztathatja el kedvencét. Részt vehet az állathamvasztáson, és bárhova magával viheti az urnába helyezett hamvakat. Elhelyezheti a kertjében, az otthonában, vagy más környezetben. Megkímélheti magát a temetéssel járó feladatoktól, nem kell aggódnia az egészségügyi kockázatok miatt, és humános megoldással engedheti el a kisállatot, amennyiben az állathamvasztást választja.

Saját krematóriummal és az összes szakhatósági engedéllyel végezzük munkánkat a Word’s Eye Kft. munkatársaiként. Tisztelettel és szeretettel bánunk kedvencével. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így ránk bízhatja a kisállat elszállítását, az állathamvasztást, majd a hamvak visszaszállítását is. Ha szeretné, akkor lehetőséget adunk a személyes jelenlétre is. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.animal-tem.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Enyhítse a gyászt, és búcsúzzon el méltó módon a család kedvencétől! Könnyítse meg az elválást állathamvasztással! Kérje a segítségünket bizalommal, és tudja megbízható kezekben a kisállatot! Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!