Allergia kezelése sóterápiával

allergia-kezelese-soterapiaval-arec.jpg

Allergiában szenved, ami kellemetlenné teszi a mindennapjait? Szeretné a tüneteket megszüntetni, de eddig még egy módszer sem segített? Az allergia kezelése sóterápiával kiváló megoldás arra, hogy csökkentse, majd akár meg is szüntesse a problémáját. Sóklíma segítségével változtathat a jelenlegi helyzetén, és újra egészséges lehet!

Napjainkban sajnos folyamatosan emelkedik az allergiás betegek száma. A légúti allergia jelentkezhet a környezeti tényezők miatt, és lehet örökletes hajlam is. Ha a családjában már volt korábban ilyen probléma, ez nagymértékben növeli a betegség kialakulásának kockázatát. A környezetszennyezés, és a különböző növények szintén kiválthatnak allergiás reakciót. Mindezek mellett pedig az életviteli szokások, mint például az egészségtelen táplálkozás, a mozgáshiány, a fokozott stressz szintén hozzájárulhatnak a tünetek megjelenéséhez. A köhögés, a szem- és orrviszketés, az orrfolyás, a tüsszögés kellemetlenné teszik a mindennapokat, nehezíthetik a munkavégzést. Ha allergiában szenved, bizonyára igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy megszüntesse a problémát, vagy legalább csökkentse ennek mértékét. Az allergia kezelése sóterápiával megoldást jelenthet Önnek is! Bármi okozza az allergiát, jelentős javulást érhet el, ha az allergia kezelését sóklíma terápiával végzi. A só minden élőlény számára életfontosságú, ez különösen igaz az allergiás, asztmás, és más légúti betegségben szenvedő emberekre. A sós levegő belélegzésével sokat tehet a szervezet egészségének megőrzéséért, a problémák megszüntetéséért. Csak 0,5 és 5 mikron közötti sószemcsék tudnak a kishörgőkbe lejutni, amiről megfelelően gondoskodik a sóklíma. Az elektromos töltöttség növeli a módszer hatásfokát, így az allergia kezelése sóklíma terápiával eredményes lehet a felnőttek és a gyermekek esetében is.

Tegyen a testi és a szellemi egészségéért sóklíma használatával! Jelentkezzen Asthma Rehabilitációs Centrumunkba hatékony kúrára, vagy szerezze be az Ön számára megfelelő sóklímát! A nálunk kapható berendezésnek köszönhetően nem okozhat gondot az allergia kezelése sóterápiával. Akár a saját, és a családtagjai egészségét szeretné megőrizni, akár másoknak is segítene, érdemes hozzánk fordulni. Hasznos tanácsokkal látjuk el, és részletesen informáljuk arról, miért jó az allergia kezelésében a sóterápia.

Szerezzen információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.arec.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-9743217-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!

Top