Az anti-aging terápiák legfejlettebb és leghatékonyabb kezelési módszere a lézeres mezoterápia. Ez a kezelés tű nélkül történik, hatása a pulzáló lézerfényen alapszik. A klasszikus mezoterápiához hasonlóan ennek a kezelésnek is az a célja, hogy liftinghatást érjen el, de mindezt orvosi tűk felhasználása nélkül teszi. A lézeres mezoterápiá ránctalanító hatással bír, a bőr dehidratáltságából fakadó ráncokat lehet vele hatékonyan eltüntetni. A lézeres mezoterápia hatására feszesebbé válik a bőrünk, ugyanis a lézer serkenti a kollagén, elasztin rostokat a bőrben, ezáltal sejtszíntű táplálást biztosít bőrünknek.

Számtalan érv szól amellett, hogy miért érdemes a lézeres mezoterápia mellett döntenünk. Az egyik legnagyobb előnye, hogy azonnal látható a hatása, ráadásul hosszú távon is kitart. Bizonyos bőrfiatalító krémek és kezelések esetében felmerülhet az a probléma, hogy bőrünk hozzászokik a hatóanyaghoz, és később már immunissá válik. A lézeres mezoterápia esetében ilyen veszély nem merül fel, a bőr több kezelés után sem szokik hozzá, így minden alkalommal hatásos marad. A mikroráncokat teljesen eltünteti, és még a markánsabb ráncokra is halványító hatása van. A pigmenteket is halványítja, a bőrt feszesebbé teszi, ezáltal megfiatalítva az arcot. Végül, de nem utolsósorban érdemes megjegyezni, hogy a lézeres mezoterápia teljesen fájdalommentes eljárás.

Ami a számokat illeti, ajánlott a 4-8 kezelés, hetente egy, azonban ez a bőr állapotától is függ. Egy kezelés hatvan percig tart, a hatás fenntartása érdekében érdemes 4-6 hetente beiktatni egy kezelést. Ami pedig a kezelt területet illeti, három kezelésből választhatunk: arc, arc-nyak és arc-nyak-dekoltázs kezelése.

Lézeres mezoterápián gondolkodik? Válasszon minket, hiszen mi Németország csúcstechnológiás lézeres mezoterápiás gépét használjuk a kezeléshez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.erikaszepsegszalon.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-35-300-760-as telefonszámon, illetve az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!