Akik nehéz fizikai munkát végeznek, vagy ipari körülmények között dolgoznak, tisztában vannak vele, hogy megfelelő védőfelszerelés – és ruházat nélkül bele sem kezdhetnének a munkába, amiről a jogszabályok szerint a munkáltatónak kell gondoskodnia. A felszerelés legfontosabb eleme a munkavédelmi cipő, ami számos veszélyes helyzettől, balesettől megvédi használóját!

Mivel a munkavédelmi cipőt akár egész nap is hordhatja tulajdonosa, kellő figyelmet kell fordítani az ideális lábbeli kiválasztására, mert befolyással bír a munkavállaló közérzetére, teljesítményére és nem utolsó sorban az egészségére a munkavédelmi cipő. A lábbeliknek különböző káros hatásoknak kell ellenállniuk, a magas hőmérsékleti tényezőktől kezdve egészen a csúszós felületekig, ezért feltétlenül strapabíró, masszív terméket válasszon e téren!

A munkavédelmi cipő legfőbb ismérve az acél, műanyag vagy műanyag orrvédő, ami ellenáll legalább 200 J energiának és 15 kN erőnek, e tulajdonság nélkül nem tekinthető megfelelő lábbelinek a termék! A cipőknek minden helyzetben védelmet kell nyújtaniuk, legyen szó anyagmozgatásról, vagy bármilyen nagy erőt kívánó fizikai munkáról.

A munkavédelmi cipőnek nemcsak strapabírónak kell lennie, hanem kényelmesnek is, amit főként a talprész kialakítása befolyásol, ezért tanácsos több márka munkavédelmi lábbelijét felpróbálni, és végül csakis ezután dönteni a megfelelő termék mellett!  A munkavédelmi cipőket speciális anyagból gyártják, így nemcsak a nagy tömegű tárgyaknak, berendezéseknek áll ellen a lábbelli, hanem a víznek, és az egyéb maró hatású vegyszereknek is!

Gondoskodjon a biztonságról munkahelyén is! Vásároljon minőségi, strapabíró munkavédelmi cipőt az SZVG-TOOLS Kft. kínálatából! A termékeket honlapunkon a www.szvgtools.hu címen tekintheti meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-399-4217-es számon vagy írjon e-mailt a rendeles@szvgtools.hu címre!