Békés megyei faiskola az élhetőbb környezetért

bekes-megyei-faiskolank.jpg

Napjainkban egyre többen törekednek arra, hogy megőrizzék az otthonuk környékén lévő zöldfelületeket. Szinte mindenki vágyik a természet közelségére, a csendre, nyugalomra, hogy egy kellemes délután ki tudjon ülni pihenni egy parkba vagy épp a saját kertjébe. Akinek van kertje, annak nincs nehéz dolga ilyen szempontból, hiszen azt úgy alakítja, ahogyan csak szeretné. Ha zöldebbé, élettel telibbé szeretné varázsolni, akkor néhány fa ültetésével megoldhatja a kérdést. Békés megyei faiskolánk ehhez nagy választékkal várja az érdeklődőket.

A faültetésbe mindenképp érdemes belevágni, de a kiválasztást elkapkodni nem szerencsés. Fontos, hogy megtervezzük, és végig gondoljuk, hogy pontosan hova szeretnénk ültetni. Mérjük fel, hogy ott milyenek a talajviszonyok, fényviszonyok, mennyire árnyékos vagy napsütötte a terület és vegyük figyelembe az egyes fajták eltérő igényeit a választás során! Békés megyei faiskolánk széles kínálatában nem lesz nehéz találni olyan növényt, aminek ideálisak az adott körülmények.

Természetesen olyan is gyakran előfordul, hogy valakinek egy adott fa fajta tetszik meg, és mindenképp olyat szeretne a kertjébe. Ekkor a kérdést a felől érdemes megközelíteni, hogy annak a fajtának mire van szüksége és célszerű ilyen helyet keresni a kertben. Az egyes növények szükségleteinek könnyen utána lehet olvasni interneten, de Békés megyei faiskolánk is nagyon szívesen segít.

Már egyetlen fa ültetésével is feldobhatjuk a kertet, de ha valaki igazán nagy változást szeretne, akkor akár több fát is érdemes ültetni. Így garantáltan árnyékos és mindig élettel teli lesz az otthona környéke, és reggelente kellemes madárcsicsergésre ébredhet. Békés megyei faiskolánkban Ön is kedvező áron vásárolhatja meg a zöldítéshez szükséges növényeket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el Békés megyei faiskolánk honlapjára, a www.baloghfaiskola.hu weboldalra! Ha pedig kérdése merült fel, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot Békés megyei faiskolánkkal a +36-30/361-0205-ös telefonszámon vagy az ujkigyosiaruda@gmail.com e-mail címen!

Top