Rendszeresen utazik, mert megbeszélései és egyéb, üzleti teendői mindig más és más helyszínekre szólítják Önt? Amennyiben fontosnak tartja az elegáns megjelenést és minden alkalommal kényelmesen, gondtalanul szeretne útnak indulni, kiváló ötlet lehet a luxusautó bérlés sofőrrel!

Sokan teszünk meg kisebb és nagyobb távolságokat naponta amiatt, hogy eljussunk tárgyalásainkra és a különböző eseményekre. Annak érdekében, hogy a vezetés fáradalmait mellőzhessük, utazhatunk taxival, de ha a helyzet megkívánja, van ennél sokkal elegánsabb és kényelmesebb megoldás is! Autókölcsönzéssel a saját időbeosztásunk szerint, a hét bármely napján, bárhova indulhatunk, és akár sofőr segítségét is igénybe vehetjük! A hátunk mögött hagyhatjuk az útvonaltervezés és a forgalom miatti aggodalmakat! Luxusautó bérlését sofőr szolgáltatással együtt igénybe véve tökéletesen érezhetjük magunkat útjaink mindegyikén!

Egyedülálló és színvonalas szolgáltatást vehet igénybe, ha a Luxury Limousine Service Kft.-re bízza magát! Bárhol is akad elintéznivalója, készséggel állunk rendelkezésére! Az autókölcsönzés egyedi megoldásait biztosítjuk, ugyanis luxusautó bérlését sofőr szolgálatával együtt is biztosítjuk! Elit sofőrjeink speciális képzéseken vettek részt, így a legmagasabb protokolláris igényekhez igazodva, magas színvonalat garantálva látják el feladataikat. Igénye esetén személyvédelemben is részesítjük! Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkhöz kapcsolódó szolgáltatásokról és nyerjen betekintést járműparkunkba a www.luxurylimousine.hu weboldalunkon!

Jusson el a város bármely részére, vagy az ország akármelyik pontjára rövid idő alatt, magas fokú kényelemben, teljes biztonságban! Használja ki az autókölcsönzés előnyeit, és hagyja maga mögött a stresszt! Luxusautó bérlését sofőrrel együtt igényelje nálunk! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-320-0225-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a luxury@t-online.hu e-mail címünkre!