Eltérést tapasztalt az otthoni és az orvosnál történő vérnyomásmérés során? Elképzelhető, hogy nem mutat helyes adatokat a vérnyomásmérője? Előfordulhat, hogy pontatlanul működik eszköze, vagy komolyabb probléma adódik a rendszeres használat közben. Ilyen esetekben elengedhetetlen a vérnyomásmérő javítása, vagy a vérnyomásmérő kalibrálása.

A vérnyomást két szám arányával fejezzük ki. A szisztolés érték a keringő vér legnagyobb nyomásértéke, a diasztolés érték pedig a vér legkisebb nyomásértéke. Minél kisebb számot kapunk a vérnyomásmérő használatakor, annál kisebb a szív- és érrendszeri betegségek rizikója. Fontos tudnunk, hogy a vérnyomásunk akár percenként is változhat. A készüléket könnyedén beszerezhetjük otthonra, viszont nélkülözhetetlen a helyes működtetésre való ügyelés. Ha problémát észlelünk, ha az értékek nagymértékben eltérnek az orvosnál mért számoktól, vagy ha baja esik eszközünknek, mindenképp gondoskodnunk kell a vérnyomásmérő javításról, illetve a vérnyomásmérő kalibrálásról.

Megbízható segítséget nyújtunk a vérnyomásmérők gondtalan használata érdekében. A Commed Trade Kft-nél felkészülten vállaljuk a vérnyomásmérő javítást és a vérnyomásmérő kalibrálást is. Korszerű NIBP szimulátorral végezzük a vérnyomásmérők kalibrálását. Ez a kellék lehetővé teszi a tetszőleges mennyiségű mérést változatlan feltételek mellett. A szenzor pontossága mellett ellenőrizzük a felső és alsó értékek pontosságát is. Az eljárást követően kiállítjuk a vérnyomásmérő kalibrálás bizonyítványt. Páciensként és orvosként egyaránt fontos, hogy megfelelően működő vérnyomásmérőt alkalmazzon. Ha hibás vérnyomásmérővel rendelkezik, számíthat a segítségünkre. Rövid időn belül teljesítjük a vérnyomásmérő javítást. Az ország bármely részén tartózkodik, érdemes hozzánk fordulnia. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.vernyomasmerokalibralas.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon egészségéről megfelelően! Biztosítsa a problémák nélküli vérnyomásmérő használatot! Forduljon hozzánk időben vérnyomásmérő javítás vagy vérnyomásmérő kalibrálás céljából! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-2227000 –es telefonszámunkon, vagy a commed@commed.hu e-mail címünkön!