Előfordult már a korábbiakban, hogy motorkerékpárja meghibásodott, ezért nem tudta folytatni az útját? Úgy tervezi, hogy egyre gyakrabban fog motorozni, ellátogat távolabbi tájakra is, és szeretne megfelelően felkészülni? Bármilyen alaposan ellenőrzi közlekedési eszközét, előfordulhat a meghibásodás. Baleset, vagy műszaki hiba esetén jobb, ha nem várakozik tanácstalanul, hanem rögtön tudja, hogy hova fordulhat segítségért. Egy autómentést vállaló szolgáltató a motorszállítást is gördülékenyen lebonyolítja!

Autó, motorkerékpár, vagy más közlekedési eszköz tulajdonosaként rengeteg feladat vár ránk. A rendszeres ellenőrzés, a minőségi alkatrészek beszerzése, a biztonságos parkolás, és más egyéb teendők mind hozzájárulnak ahhoz, hogy járművünket hosszú időn keresztül, gondtalanul használhassuk. Mindezek ellenére előfordulhat, hogy nehézségünk adódik a közlekedés során. A probléma érhet bennünket forgalmas úton, kihalt tájon, gyakorlatilag bárhol. Sokan úgy gondoljuk, hogy a motorkerékpárunkkal semmilyen gond nem adódhat, és ha mégis, akkor könnyedén elháríthatjuk. Sajnos azonban előállhat olyan hiba is, ami ellen mi magunk nem tudunk hatékonyan tenni; ilyenkor szükségessé válhat a motorszállítás. Fontos, hogy tudjuk, kikhez fordulhatunk gyors és megbízható segítségért, akik a motorszállítást, és az autómentést is kiválóan teljesítik.

Elfogadható áron, jól képzett szakemberekkel és minőségi eszközökkel vállaljuk az autómentést és a motorszállítást. Bármilyen problémája adódik az utakon, készséggel állunk rendelkezésére. Felkészült csapatunkkal speciális technikát használunk, és igyekszünk gyorsan, zökkenőmentesen teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Nem csak az utakról, hanem mélygarázsból, és más területekről is vállaljuk a motorszállítást, illetve az autómentést. Tájékozódjon részletesen színvonalas szolgáltatásainkról a www.auto-mento.hu internetes oldalunkon!

Ne aggódjon a kilátástalannak tűnő helyzetek miatt! Forduljon hozzánk bátran, ha nehézsége adódik! Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-30-932-1123-as számunkon, amit a nap 24 órájában hívhat!