Fel kell készülnie élete egyik legszomorúbb napjára, ugyanis nagyon öreg vagy beteg a kisállata? Nem tudja a temetést megoldani, vagy ennél méltóbb körülmények között szeretne elbúcsúzni? Fontos, hogy gondoljon az elpusztult állat szállítására, mivel ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha állatmentők segítségét kéri, nem okozhat gondot az elpusztult állat szállítása, hamvasztással pedig megadhatja kedvencének a végső tiszteletet.

Kisállat gazdájaként nagy fájdalmat érezhet, ha elveszíti kedvencét. Sajnos az állatok rövidebb ideig élnek, így nem kísérheti egész élete során. Bármikor előfordulhat, hogy baleset vagy betegség miatt örökre búcsút kell vennie tőle. Ha pedig már hosszú évek óta hűséges társáról van szó, a kora miatt várható az eltávozása. Jobb, ha felkészül erre, és nem a legnehezebb pillanatokban szembesül az esetleges problémákkal. Az elpusztult állat szállítása és temetése sem egyszerű feladat. Ha nincs lehetősége az eltemetésére, vagy nem is szeretné ezt a módszert választani, érdemes a hamvasztás mellett dönteni. Ezen a módon megadhatja kedvencének a végtisztességet. Az elpusztult állat szállításában nagy segítséget nyújtanak az állatmentők, akik elvégzik a hamvasztást is.

Ha elpusztult állat szállítására van szükség, hívja Állatmentő munkatársainkat! Régóta foglalkozunk biztonságos tetemszállítással, így elkerülhető minden rizikós helyzet. Kellő tisztelettel végezzük a munkánkat, tudjuk, hogy mennyire fájdalmas a kedvencek elvesztése. A szabályoknak megfelelően, tisztességes körülmények között vállaljuk az elpusztult állatok szállítását. Amennyiben szeretne a kisállatától hamvasztás során elbúcsúzni, ebben is segítünk. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.tetemszallitasbudapesten.com internetes oldalon!

Köszönjön el kedvencétől méltó körülmények között! Gondoskodjon a biztonságáról az utolsó útján is! Bízza ránk az elpusztult állat szállítását, és a hamvasztást is! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal a 06-30-3117788-as telefonszámunkon!