Kedvence komoly betegséggel küzd, és már nincs sok ideje hátra, vagy már idős, és szeretne felkészülni a búcsú pillanatára, amikor méltó módon köszönhet el tőle? Lehetősége van az állathamvasztás mellett dönteni, amit egy erre specializálódott cég körültekintően, igényei szerint teljesít. Ezen a módon tisztelettel bánhat kedvencével az utolsó együtt töltött percekben is.

Állatbarátként, háziállattal rendelkezve rengeteg teendőnk akad nap, mint nap, hiszen mi vagyunk a felelősek kedvencünk fejlődéséért, jólétéért és egészségéért is. Azonban a nagy odafigyelésért és gondoskodásért cserébe rengeteg szeretetet kapunk, ami boldoggá tesz bennünket. Sajnos minden állat életében eljön az idő, amikor el kell búcsúznia tőlünk. Ennek oka lehet betegség, baleset, vagy nagyon idős kor, de bármi is az, nagy veszteség számunkra, és igyekszünk a lehető legméltóbb módon elköszönni tőle. Lehetőségünk van az állathamvasztást választani, és az ezt vállaló szolgáltatót megbízva könnyebbé tehetjük az állatszállítástól az urnába kerülésig tartó folyamatot. Rendkívül humánus megoldás az állathamvasztás mellett döntenünk, az urnát pedig akár otthonunkban is tarthatjuk.

Nagy állatszeretettel és tisztelettel vállaljuk az állatszállítást, majd az állathamvasztást, amit szakembereink kegyelettel teljesítenek. Teljes mértékben egyéni igényeihez szabott, színvonalas szolgáltatást nyújtunk, és környezetbarát módon végezzük a kisállat hamvasztást. Amennyiben magánál szeretné tartani a hamvakat, biztosítunk urnát Önnek. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalunkon!

Kísérje kedvencét nyugodt körülmények között utolsó útjára! Válassza a lehető legméltóbb megoldást a búcsúra, forduljon hozzánk bizalommal az állatszállítás és az állathamvasztás megoldása ügyében! Keressen bennünket bizalommal a 06-30-311-7788-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a honlapunk kapcsolat menüpontja alatt található űrlap segítségével!