Füstölni egészségi ártalmak nélkül is lehet? Az eldobható nikotin mentes e-cigi egy forradalmi termék, ami a dohányzás élményét adja káros hatások nélkül.

A hagyományos cigaretta mára nemcsak egyre népszerűtlenebb egészségkárosító, mérgező hatása miatt, hanem egyenesen divatjamúlt is. A kétezres évek elején berobbantak a köztudatba az első elektromos cigaretták, amiket kínai gyártók terveztek és alkottak meg. Azóta az elektromos, dohányzást imitáló termékek piaca felvirágzott, folyamatosan tökéletesítik és fejlesztik az elektromos készülékeket. Ma már eldobható és nikotinmentes modellek is kaphatóak, amik igencsak zajos sikert arattak.

Füst és nikotin nélkül

Az eldobható nikotin mentes e-cigi vonzereje egyértelműen abban áll, hogy minden tulajdonságát nélkülözi a hagyományos cigaretta szálaknak. Kicsi, kecses, vidám színekben készül, zsebben is elfér, de ha kifogyott, elég csak kidobni és újat venni. Azok is szívesen kipróbálják az Elf bart vagy a hasonló eldobható elektromos cigarettákat, akik a hagyományos cigarettára azonnal nemet mondanának.

Az eldobható nikotin mentes e-cigi se nikotint, se rákkeltő anyagot tartalmazó égésterméket nem tartalmaz. Az íze édes, gyümölcsös vagy sós, rengetegféle lehet a folyadékoknak köszönhetően, amiből a készülék működése közben gőz, vízpára keletkezik. A cigarettázás élménye káros hatások nélkül, színesebben és szórakoztatóbban valósul meg. A fiatalabbakat és az idősebb korosztályt is meghódította, nem véletlenül.

A www.ecig-vapers.com webcímen az elektromos cigarettázás készülékeit és kellékeit találja meg minden érdeklődő. Az itt üzemelő webáruházban aromák, kellékek, tartozékok színes választéka elérhető kedvező áron. A webshopban kizárólag ellenőrzött forrásból származó, megbízható termékeket forgalmazunk. Azt szeretnénk, ha a vásárlók mindent megtalálnának,amit keresnek. Az árukészlet folyamatosan bővül, ezért érdemes a későbbiekben is benézni hozzánk. A honlapon megadtuk a telefonszámunkat és üzenetben is kapcsolatba tudnak lépni velünk azok, akik bővebb tájékoztatást igényelnek.