Családfakutatással sokat megtudhat önmagáról!

csaladfakutatas.jpg

Önnek eszébe jutott már a családfakutatás? Kíváncsi arra, hogy hol élnek eddig ismeretlen rokonai? Szeretne többet tudni a családtagjairól? Esetleg szerettének segítene a problémái leküzdésében? Nagyon sokat segíthet a családfakutatás, rengeteg hasznos információval gazdagodhat, amelyek alapján számos kérdésre kaphat választ.

családfakutatás nagyszerű ötlet, ami egyre több embernek jut eszébe. Nagyon érdekes folyamatról van szó, amely során sok új információ birtokába juthat a családtagjaival kapcsolatban. Olyan rokonokat ismerhet meg, akikről esetleg eddig nem is tudott, vagy közelebb kerülhet családtagokhoz, akikkel alig kommunikált az elmúlt években. A családfakutatás nagy népszerűségnek örvend, hiszen egyre többen vannak, akik szeretnék kideríteni, mi történt a jóval korábbi években a családjukkal. Anyakönyvek, vagy néhány egyéb dokumentum segítségével megtalálhatja generációkra visszamenőleg az őseit, a távoli rokonait. Ha két ember közötti rokonsági fok megállapítására, vagy nemzetiségi hovatartozás igazolására van szükség, esetleg jogos örököst keres, vagy valamilyen öröklött betegségről szeretne többet tudni, szintén kiváló ötlet a családfakutatás. A mai korszerű módszerekkel, és hozzáértő szakemberek segítségével gyorsan juthat hozzá információkhoz, amelyek alapján számos kérdésére kaphat választ.

Derítse ki mindazt, amire eddig nem tudott válaszolni! Kérje a segítségünket a gyors és megbízható kutatáshoz! Genealógiával foglalkozó vállalkozásunk több éves tapasztalattal nyújt színvonalas szolgáltatást. A régi iratok feldolgozásával, és alapos kutatással készítjük el a családfát. Nem csak az országban, hanem külföldre kiterjedve is vállaljuk a családfakutatást. Ha nem csak az új információkra van szüksége, hanem szeretne családfát rajzoltatni, szintén készséggel állunk a rendelkezésére.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.csaladfakutato.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-70-4536827-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@genealogus.hu e-mail címünkre!

Top