Felmerült a válás gondolata családjában, de nem tudja, mit tegyen, ugyanis a gyermekelhelyezéssel és a vagyonnal kapcsolatos kérdéseket tekintve is tanácstalan? Esetleg más ügy miatt aggódik, és nem tudja, hova fordulhatna segítségért? Mielőtt bármilyen döntést hoz, a legjobb, ha jogi tanácsadást igényel egy megbízható ügyvédi iroda szakemberétől.

Az életben számos boldog pillanat részesei lehetünk, azonban sajnos adódnak olyan helyzetek, amikor mindent más szemmel látunk. Ha nem működik jól a házasságunk, hajlamosak vagyunk egyre több vitába belemenni, ami semmilyen szempontból nem válik előnyünkre. Amennyiben mindketten úgy gondoljuk, hogy a válást szükséges választanunk, egyszerűbben lezárhatjuk házasságunkat. Azonban ha párunk nem így vélekedik, és netán már gyermek is van a családunkban, meglehetősen nehéz helyzetbe kerülhetünk. Vagyonosodási vizsgálat esetében szintén tanácstalanok lehetünk, ha nem vagyunk teljesen tisztában azokkal a jogokkal, amik minket, illetve társukat illetik. Bármilyen problémánk adódik, nagyon fontos, hogy a döntések meghozása előtt jogi tanácsadást kérjünk egy hozzáértő, tapasztalt szakembertől, aki színvonalas ügyvédi iroda tagja. Válóperes ügyvéd felkeresését követően tisztán láthatjuk a helyzetünket, és lehetőségünk nyílik az újra átgondolásra, vagy a válás megindítására.

Szabó M. Ügyvédi Irodánk szakemberei segítséget nyújtanak, bármilyen nehézsége adódik. Igénye szerint személyes jogi tanácsadást biztosítunk, állandó és eseti megbízással is vállaljuk az együttműködést. Szolgáltatásunkon kívül rengeteg hasznos információról olvashat és az aktualitásokat is megtekintheti a www.szabom.hu internetes oldalunkon, nézzen körül nálunk!

Profi ügyvéd igénye esetén forduljon ügyvédi irodánkhoz bizalommal! Keressen minket bátran a 06-70-600-1650-es telefonszámunkon vagy az iroda@szabom.hu e-mail címünkön, szakértőink minden élethelyzetben tudnak segíteni Önnek, hogy a lehető legjobb eredményre jusson!