E-cigi akkuk és töltők széles választékban!

e-cigi-toltok.jpg

Ami elromolhat, az el is romlik, ám nem kell feltétlenül meghibásodásra gondolni, hiszen az alkatrészek el is öregedhetnek, és vagy a használattól, vagy az anyagfáradástól válhatnak használhatatlanná. Az e-cigi akkuk és töltők például nem igazán hajlamosak a meghibásodásra – bár persze előfordul –, ám előfordul, hogy szükség van a cseréjükre.

Az e-cigi töltők esetében a leggyakoribb probléma a kábel törése, aminek következtében az e-cigi akku nem töltődik, hiszen a kábel nem képes vezetni az áramot. Időnként a csatlakozóval van probléma, ám mindkét probléma orvosolható egy szakszervizben, vagy akár egy ügyes kezű és gyakorlott barát segítségével. A szakszervizek azonban nem teremnek minden bokorban, és a legtöbbeknek nincs olyan barátjuk sem, aki cserélni tudna egy törött kábelt, így nem marad más hátra, mint az eszköz újra cserélése.

Az e-cigi akkuknál viszont majdnem 100%-ban az akku elfáradása vezet a cseréhez. Minden akkumulátornak csökken a kapacitása a töltések számával, és egy idő után annyi töltést sem képesek felvenni, ami egy slukkra elegendő lenne. Ezt azonban nem érdemes megvárni, hiszen rengeteg bosszúságot okoz, inkább be kell szerezni egy új e-cigi akkut, a régit pedig kizárólag olyan hulladékgyűjtőbe helyezni, amelyben csakis elemeket és akkumulátorokat gyűjtenek!

Amennyiben a fent említett problémák valamelyikét tapasztalja, és szüksége lenne egy új e-cigi töltőre, illetve akkumulátorra, cégünk az E-Cig Vapers webáruházában megtalálhatja a szükséges kellékeket. Mind e-cigi akkuból, mind töltőkből széles a választékunk, így szinte biztosan megtalálja azt a típust, amelyek újra működésre bírhatja elektromos cigarettáját, ha pedig mégsem, érdemes hozzánk fordulnia, mert lehetséges a beszerzése. Látogasson el a weboldalunkra, amelyet a www.ecig-vapers.com címen talál, és rendeljen kedvező árakon és kényelmesen, csupán néhány kattintással!

Ha kérdése lenne az e-cigi akkukkal és töltőkkel kapcsolatban, illetve, ha egyedi rendelése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-223-4303-as telefonszámon, vagy az ecig.vapers1@gmail.com e-mail címen!

Top