Az eldobható nikotin mentes e-cigi a cigarettázás könnyedségével ajándékozza meg a fogyasztókat. Az elektromos cigi után és a hagyományos cigi helyett következik az eldobható változat!

A dohányzás kétségtelenül az az egészséget károsító szokás, ami megrövidíti az életet. Ezen kívül további hátrányai is vannak annak, ha egy szál cigarettára rágyújt egy dohányos. A cigarettára vigyázni kell, nehogy eltörjenek a szálak vagy elázzon a doboz. Amikor rágyújt valaki, tüzet is kell hozzá elővenni, az elszívott cigaretta után pedig hamu is marad, aminek hamutálra van szüksége, nem beszélve az elszívott csikkekről, aminek az utcán történő eldobását, már egyre több helyen büntetik. Az eldobható nikotin mentes e-cigivel nincsenek ilyen problémák. Váltson a népszerű eldobható nikotin mentes e-cigik egyikére és szabaduljon meg nemcsak az egészségkárosító cigaretta szálaktól, hanem a dohányzással járó kellemetlenségektől is, egy csapásra! Az eldobható nikotin mentes e-cigi további előnye, hogy a jellegzetes cigarettafüstöt, annak ízét és szagát is mind mellőzi. A készülékeket nem kell újratölteni, mint az elektromos cigarettákat és tölteni sem, mint egyes modelleket. Egyszerűen csak előveszi a zsebéből és kedve szerint használja, amíg a körülbelül 2000 alkalomnyi szippantással ki nem meríti az eldobható nikotin mentes e-cigi élettartamát. Válaszon csokoládés, epres, banános, vanília vagy sütemény ízű változatot, amivel nagyobb élvezet a majdnem dohányzás!

Az www.ecig-vapers.com weboldalon Ön is rendelhet olyan, eldobható eszközöket, amikkel a dohányzást imitáló, nikotint nélkülöző tevékenységet folytathat. Dohányozzon továbbra is, ha élvezetet talál benne, de szabaduljon meg annak minden kellemetlenségétől! Az eldobható nikotin mentes e-cigi tökéletes eszköz ennek a célnak a megvalósításra. A honlapunkon találja a webshopunkat, ahol több, márkás modell is elérhető változatos ízekben és megfizethető árakon. A weboldalon keresztül eléri a kollégáinkat üzenetben, így bármilyen kérdése van, rövid időn belül válaszolunk rá.