Nagy gondot fordít az egészséges táplálkozásra, és szívesen próbál ki újdonságokat? Amennyiben kedveli a zöldségeket, és örömmel készít belőlük különleges ételeket, a zöld spárga, és a korábban leszedett fehér spárga tökéletes alapanyagai lehetnek többféle finomság főzésének is.

A zöldségek egyik legfinomabb és legkülönlegesebb fajtája a spárga, aminek kétféle típusa található meg országunkban: a fehér spárga és a zöld spárga. Termesztésük egymástól eltérő, ugyanis a zöld spárga a föld felett növekszik, és a napsütés hatásának köszönhetően kapja színét. Mindkét növénynek a csúcsa a legfinomabb része, azonban a zöld spárgáé erőteljesebb. Leginkább a falusi vendéglátásban találkozhatunk velük, sokan nem tudjuk, milyen ínycsiklandó ételeket készíthetünk belőlük. Ezért érdemes körültekintően tájékozódunk, és minél előbb kipróbálnunk a kiváló recepteket. A jól emészthető rostoknak, a jelentéktelen zsírtartalomnak, és az értékes aminosavaknak köszönhetően hatékonyan hozzájárulnak mindegyikünk szervezetének egészséges fenntartásához.

Sokoldalúan felhasználható zöld spárga és fehér spárga igénye esetén készséggel nyújtunk segítséget Gedeon tanyánkon, ahol a növények beszerzésén kívül számos más lehetőséggel is találkozhat. A falusi vendéglátás keretein belül rengeteg pusztaprogrammal várjuk az év egészében. Magyar kistermelőként biztosítjuk kiváló minőségű termékeinket. Üveges fehér spárgánkat ugyan úgy használhatja ételkészítéshez, mint a friss zöldséget. Sőt rövidebb idő alatt teljesítheti feladatait, hiszen konyhakész termékről van szó. Rengeteg hasznos tippet adunk a finomságok főzéséhez. Mindezekről, és megrendezésre kerülő pusztaprogramjainkról informálódjon részletesen a www.gedeonfarm.hu internetes oldalunkon!

Egyen igazán finom ételeket az üveges fehér spárga felhasználásával! Ismerkedjen meg a zöld spárga jótékony hatásaival is, és legyen étrendje része ez a nagyszerű zöldség! Kérdés esetén hívjon bennünket a 06-30-3497755 –ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@gedeonfarm.com e-mail címünkre!