Kellemetlen szagot észlelt az autó utasterében? Visszatérő megfázásos tüneteket figyelt meg, melyek egyre gyakrabban jelentkeznek? Mindezek valószínű, hogy az elhanyagolt autóklíma miatt vannak, ezért nagyon fontos, hogy minél előbb gondoskodjon járműve klímájának fertőtlenítéséről, megfelelő tisztításáról.

A nyári hónapokban kiemelkedő jelentőséggel bír az autóklíma alkalmazása. Több szempontból jár előnyökkel, ugyanis nagymértékben tehetünk a közlekedésbiztonságért, és a komfortosabb utazási körülményekért is. Köztudott, hogy a magas hőmérséklet hatására csökken a koncentrálóképesség, lassulnak a reflexek, valamint a sofőrök többsége idegesebbé válik. Ezeket könnyedén elkerülhetjük, ha autóklímát használunk. Azonban elhanyagolhatatlan az időközönkénti rendszeres tisztítás.

Amennyiben megfeledkezünk a klíma fertőtlenítéséről, különböző káros hatásokkal szembesülünk. Leggyakrabban az elpárologtató miatt adódhat gondunk, mivel ha a rajta maradó nedvesség porral keveredik, kórokozó területté válik. Előfordulhat az elvezető dugulása is, aminek fertőtlenítésével nem elégedhetünk meg, a helyes módon történő javítást is szükséges megoldanunk. A légúti megbetegedések és fertőzések elkerülése céljából fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízzuk a klíma fertőtlenítését, amit speciális, korszerű eszközökkel végeznek.

Rövid idő alatt, kedvező áron végezzük a klíma fertőtlenítését, és egyéb javítási munkálatokat. Felkészült munkatársainkkal gyors és megbízható segítséget nyújtunk az autóklímáját érintő feladatokkal kapcsolatban. Tájékozódjon cégünk, az AR-GO Abroncs Bt. szolgáltatásairól a www.ar-go.hu webcímen, hiszen nem csak klímája fertőtlenítését vállaljuk, hanem számos más problémában készséggel állunk rendelkezésére!

Könnyítse meg autózását a nyári melegben autóklíma használatával! Fektessen nagy hangsúlyt az autóklíma tisztítására, amellyel megelőzheti a különféle egészségügyi problémák kialakulását! Bízza ránk a klíma fertőtlenítését, és minden más, akár gumiabroncsokkal kapcsolatos szervizelési munkát! Keressen minket bátran a 06-1-431-9407–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!