Szeretne egészséges maradni, vagy a meglévő betegségéből meggyógyulni? Szívesen megismerkedne a hagyományos gyógymódokon kívül más lehetőséggel? Tájékozódjon a Germán Gyógytudomány ismeretanyagából!

A köztudatban az él, hogy betegség esetén a legjobb megoldás, ha mindenki orvoshoz megy, és gyógyszereket írat fel. Kevesen tudják, hogy a gyógyszerek segítenek, de a probléma okát nem oldják meg. A mondás szerint ép testben ép lélek, ami fordítva is igaz, ép lélekben ép test. A Germán Gyógytudomány Dr. Ryke Geerd Hamer nevéhez fűződik, aki sok beteg esetéből tanulva fontos következtetéseket vont le. Az általa meglátott összefüggések és folyamatok megtalálhatóak a Germán Gyógytudományban, amely egy olyan fontos ismeretanyag, amire mindenkinek szüksége lenne. A Germán Gyógytudomány ismerteti a természeti törvényeket, amelyek magyarázatot adnak a betegségek kialakulására. Bemutatja a lezajló folyamatok szakaszait és jellemzőit, amik segítenek a megértésben, a gyógyulásban. Az embereknek azt kellene megérteniük, hogy a lelki egyensúly fenntartása mellett egészségesek maradhatnak, az érzelmi megrázkódtatások viszont betegséget okoznak. Nem külső tényezőkben kellene a megoldást keresni, hanem saját magukkal, a belső világukkal kellene többet foglalkozniuk. Az ember szervezete intelligens, és mindig a túlélésre törekszik. A lelki konfliktusok és a stressz hatására felborul az egyensúly, a szervezet az elinduló változásokkal az embernek akar segíteni a túlélésben. Ha sikerül újra harmóniát teremteni, akkor nincs szükség erre a segítségre, és visszaáll a szervek megfelelő működése. Az öngyógyító folyamatok léteznek, ha az emberi test képes regenerálódni, és helyrehozni a kialakult negatívnak tűnő változásokat.

Ezekről az ismeretekről mindenkinek többet kellene tudni annak érdekében, hogy megelőzhesse a betegségeket, és meggyógyíthassa önmagát. Ebben nyújt óriási segítséget a Germán Gyógytudomány. Tájékozódjon, és ismerje meg a kidolgozott, sok tapasztalaton alapuló Germán Gyógytudományt, amiről részletesen olvashat a www.germangyogytudomany.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-9154715-ös telefonszámon, vagy az info@germangyogytudomany.hu e-mail címen!