Minden állattulajdonos számára fontos, hogy házikedvence a lehető legboldogabb legyen. A boldogság első feltétele pedig az egészség, mely nagyrészt a kiegyensúlyozott táplálkozáson alapul. A megfelelő táplálék kiválasztása komoly fejtörést okozhat, hiszen számtalan táppal találkozhatunk a piacon, arról viszont keveset tudunk, hogy melyiknek milyen hatása van.

Ha szeretnénk, hogy cicánk finom és egészséges táplálékhoz jusson, érdemes a Brit Care macskatápot választanunk. A családi vállalkozásként működő cseh Brit Care cég a kilencvenes évek óta gyárt állateledeleket, termékeik napjainkban már az egész világon megtalálhatóak. Cégfilozófiájuk kimondja, hogy soha nem kísérleteznek állatokon, sőt, aktívan kiállnak az állatbántalmazás minden formája ellen!

Ami pedig a termékeiket illeti, különösen fontos számukra a háziállatok egészsége, ezért a Brit Care macskatáp nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek ártalmasak lehetnek az állatok egészségére. Ez azt jelenti, hogy a Brit Care macskatápok friss alapanyagokból, úgy mint kicsontozott csirke és lazac, prémium recept alapján készülnek. Nem használnak sem szóját, sem génkezelt termékeket a tápok elkészítéséhez. Emiatt a legmagasabb szintű minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek, így bátran megbízhatunk a Brit Care macskatápokban.

A Brit Care macskatáp hipoallergén, fogyasztása során nem fordulhat elő ételintolerancia, ráadásul könnyen emészthető. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek erősítik a macska immunrendszerét, ezzel megelőzve a komolyabb betegségeket, például cukorbetegség, szívbetegség és rák. Ha a lehető legjobb minőségű táppal szeretné etetni házikedvencét, válassza a Brit Care termékeit!

Amennyiben Brit Care macskatápot vásárolna, forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dogshop.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-227-9953-mas telefonszámon, illetve az info@dogshop.hu e-mail címen!