Nem áll rendelkezésére elegendő hely felgyülemlett dokumentumai, és kisebb használati tárgyai tárolására? Biztonságos megoldást keres tulajdonai elhelyezésére, de még nem talált tökéletes megoldást? A kiadó raktárak egyedülálló típusaként ismerhető mini raktár bérlésével könnyedén feledkezhet meg erről a problémáról.

Amikor az otthoni tároló helyiségeink betelnek, avagy már nem szeretnénk tovább terhelni azokat, nagyobb helyre van szükségünk. Gyakran előfordul, hogy eddig felhalmozott tulajdonainktól sem szeretnénk megválni, vagy kötelességünk bizonyos időtartamon belül megőrizni ezeket. Ilyenkor nagyszerű lehetőségünk van a kiadó raktárak által arra, hogy őrzött területen hagyhassuk ezeket a dolgokat. Amennyiben nem nagy mennyiségről van szó, praktikus és egyszerű megoldást adhat a mini raktárak bérlése.

Különböző méretű magánraktáraink tökéletes megoldást nyújtanak, bármilyen jellegű eszközök raktározását is igényli. Mini raktárunk bérlése a korábbiakban kisebb, lezárható dobozként állt ügyfeleink rendelkezésére, mostantól viszont néhány négyzetméteres, tényleges raktárak váltják fel ezt a szolgáltatást. Dokumentumai, kisméretű tárgyai elhelyezésére tökéletesen alkalmasak. Nagyobb méretű, illetve mennyiségű értékek tárolására pedig megfelelőek lehetnek kiadó raktáraink, amelyek lehetővé teszik a praktikus és könnyű rakodást.  Üzleti és magánjellegű tárolási nehézségek esetén is készséggel állunk rendelkezésére. Kiadó raktáraink mindegyike könnyen megközelíthető, védett területen található. Informálódjon részletesen mini raktárunk bérléséről, és egyéb szolgáltatásunkról a www.maganraktar.com weboldalunkon!

Éljen Ön is a mini raktár bérlésének előnyeivel, megfeledkezve a tárolási problémákról! Használja kedvező feltételekkel a belvároshoz közel található kiadó raktáraink bármelyikét! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-23-412222 –es telefonszámunkon, vagy az info@maganraktar.com e-mail címünkön!