Szeretne a környezet védelme érdekében tenni? Szívesen hasznosítaná a hulladékot saját kertjében? Nagyszerű ötlet komposztáló keretet használni. A kerti komposztáló lehetővé teszi a talaj tápanyaggal való ellátását, valamint a hulladékok megfelelő módon történő elhelyezését is.

Akkor tudjuk a komposztáló munkát megfelelően végezni, ha minden szempontból ideális eszközt használunk. Fontos, hogy jól szellőző legyen, hiszen oxigénhiány esetén rothadási folyamat kezdődik a biogáz felszabadulása mellett. Ha könnyen szétszedhető, egyszerűen kezelhető az eszköz, szintén könnyebb a dolgunk. Minden növényi hulladékot elhelyezhetünk a komposztálóban, azonban érdemes néhány részre külön ügyelni. A diófa, a vadgesztenye, és a tűlevelűek leveléből nem ajánlatos túl sokat a komposztálóba tenni. Az összegyűjtött kupac átforgatásáról nem szabad megfeledkeznünk. Fémek, üvegek, ételmaradékok és szervetlen anyagok nem kerülhetnek a komposztáló kereten belülre. Ha megfelelően vesszük igénybe a komposztáló keretet, számos előnyt élvezhetünk. Többek között:

  • Kíméljük környezetünket a kevesebb szeméttel.
  • Javítjuk a talaj szerkezetét.
  • Megfeledkezhetünk az égetéssel járó kellemetlenségekről.
  • Támogathatjuk a növények ellenállóképességét.

Kerti komposztálók több típusa közül választhat egyéni igényei szerint cégünk, a Polyduct Zrt. webáruházában. Különböző méretű és színű komposztálók, és más-más típusú komposztáló keretek állnak rendelkezésére. Egyszerűen össze- és szétszerelhető, könnyen szállítható, megfelelően szellőző komposztáló kereteket kínálunk, elérhető áron. Tekintse meg termékeinket, és olvasson részletesen a komposztálók előnyeiről a www.kertikomposztalas.hu weboldalunkon!

Hasznosítsa a hulladékot környezetbarát módon, használjon Ön is komposztáló keretet! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-54-480-666-os telefonszámunkon vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre, munkatársaink szívesen segítenek!