Alkatrészek, vagy más típusú munkadarabok gyártásával foglalkozik? Netán egy-egy alkalommal van szüksége a felületkezelés megoldására? A bevonatok több szempontból töltenek be kiemelt szerepet. Az állagmegóvás, az esztétika és a mechanikai hatásokkal szembeni védettség egyaránt fontos. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy profi szakemberekre bízza a felületkezelést, és kifogástalan módon valósuljon meg a porszórás.

A gyártás és megmunkálás során különféle szennyeződések tapadhatnak meg a felületen. Ez problémát okozhat a további feladatok alkalmával, hiszen az összeszerelés és az egyéb bevonatok felvitele sem kivitelezhető megfelelően. Ezért fontos az előkezelés. A felületkezelés többféle módszerrel történhet, valamint más-más színek közül választhatunk. Ha mi magunk végezzük a gyártást, nélkülözhetetlen berendezéseink közé tartoznak a felületkezelést biztosító készülékek, amennyiben pedig csak időközönként van szükségünk a felületkezelő technikák alkalmazására, érdemes a bérfestést igénybe vennünk. Tartós felületi védelmet jelent a mártó festés, és egyszerre több munkadarab feldolgozható vele, ezáltal rendkívül rövid idő alatt valósíthatjuk meg elképzeléseinket. Porszórással esztétikus és időtálló eredményt érhetünk el. Lehetőségünk van a számunkra legideálisabb módszert választani.

Festéstechnológiai berendezések gyártását, forgalmazását, valamint bérfestést egyaránt vállalunk a Knipl Kft. munkatársaiként. Ha saját eszközökre van szüksége, amelyekkel elláthatja a felületkezelési munkálatokat, kiváló minőségű, egyéni igényei szerint kialakított berendezéseket tudunk biztosítani, amennyiben pedig hozzáértő, tapasztalt szakemberekre van szüksége a feladatok ellátásához, készséggel állunk rendelkezésére bérfestési szolgáltatásunkkal. Eleget teszünk a speciális környezeti tényezőknek és a felhasználási igényeknek. Hazai és külföldi megbízás esetén is várjuk. Szórásos és mártó előkezelést, porszórást és lakossági bérfestést is vállalunk, így bármilyen elképzelését szeretné megvalósítani, jó helyen jár. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről a www.knipl.com internetes oldalunkon!

Hosszabbítsa meg munkadarabjai élettartamát, és érjen el kiváló eredményt esztétikailag is! Fordítson kiemelt figyelmet a megfelelő felületkezelésre! Forduljon hozzánk a színvonalas kivitelezésért! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-74-550-540-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címünkre!