Sokszor hallott már a fenyőkéregről, de még nem használta? Szeretné tudni, hogy hol, milyen célból érdemes az alkalmazása mellett dönteni? A fenyőkéreg, más néven mulcs többféle módon hasznosítható, amiről célszerű minél többet megtudnia. Nem csak a gyomok ellen hatásos, hanem védi a hidegtől a növények gyökereit, és más szempontból is elégedett lehet vele.

A fenyőkéreg természetes anyag, amit bizonyos időközönként pótolni kell, mivel folyamatosan bomlik, fogy. Számos pozitív hatással jár az alkalmazása, így egyre többen döntenek úgy, hogy beszerzik a megfelelő mennyiségű fenyőkérget. Beltéren és kültéren egyaránt felhasználható, egész évben hasznát veheti. A jelenlegi hideg, csapadékos időben érdemes a sétáló utakra, az autóbeállóhoz, és más olyan területen takarni vele a talajt, ahol gondot okozhat a sárban, vízben való közlekedés. A fenyőkéreggel történő talajtakarás biztosítja a fagyvédelmet, így megfelelő módon gondoskodhat a szabad ég alatt élő növényeiről a zord hónapokban.

A beltéri növények alatt jól mutat dekorációként, de akár kirakatok berendezése alkalmával is kiemelt szerepe lehet.

A melegebb időszakot is érdemes megemlíteni, hiszen ilyenkor pedig a gyomosodás ellen védekezhet, és a talaj nedvességének megtartásáért tehet hatékonyan, ha fenyőkérget használ fel.

Fontos, hogy tisztában legyen a méretosztályozás szerinti csoportosítással, és a célnak megfelelően válassza ki a mulcsot. Ha nem biztos a helyes döntésben, kérjen tanácsot!

Bármilyen célból szeretne fenyőkérget beszerezni, a Kátai kertészeti fenyőkéreg gyártó és forgalmazó munkatársai segítenek Önnek! Kiváló minőségű mulcsot rendelhet tőlünk a megfelelő méretben és mennyiségben. Hasznos információkkal látjuk el annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érhessen el. Olvasson részletesen a fenyőkéreg felhasználási lehetőségeiről, és tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.fenyokereg.hu weboldalon!

Védje a növényeket a hideg téli és a forró nyári időben is fenyőkéreggel! Ha szeretne szebb környezetet, használja ki a fenyőkéregből készített talajtakaró előnyeit! Forduljon hozzánk tanácsért a 06-20-929-1404-es telefonszámunkon!