Mentőre nemcsak vészhelyzetben lehet szükség! Hanem akkor is, ha idősebb vagy tartósan beteg pácienst kivizsgálásokra, kezelésekre kell vinni. Mivel a hazai mentőszolgálatok rendkívül túl vannak terhelve, kevés a rendelkezésre álló mentőjük és személyzetük, az ilyen típusú utaztatások esetén más megoldást kell keresni a biztonságos szállításhoz.

Szerencsére a helyzet egyáltalán nem megoldhatatlan, a magán mentővel történő betegszállítás a kényelmes és elérhető út a vizsgálatokra. Az ilyen szolgáltatás alapja, hogy rendkívül rugalmas, így a kezelések, kivizsgálások időpontjához igazítható a jármű igénybevétele. Nagy előny, hogy nem a betegnek kell igazodnia a magán mentőhöz, hanem fordítva!

A magán mentő szinte semmiben sem különbözik az országosan, vészhelyzetekben használt mentőktől. A járműben utazó szakemberek minden lehetséges szituációra fel vannak készülve, képzettek a betegmozgatásban, eszközökkel is jól fel vannak szerelve, ezáltal biztos kezekben tudhatja idős rokonát, vagy tartósan beteg családtagját!

A magán mentőt gyakorlott sofőr vezeti, aki jól ismeri az utakat, betartja a sebességkorlátokat, így hozzátartozója biztonságban megérkezik az úticélhoz!

A jármű kellő nagyságú belső térrel rendelkezik, biztonságosan rögzíthető benne az utas és nemcsak ülve oldható meg a beteg utaztatása, hanem fekve is, ezért aki nem ültethető fel, és szigorúan feküdnie kell, annak sem kockázatos egy ilyen út!

Mindenképp érdemes élni a szolgáltatás lehetőségével, hiszen magánemberként rendkívül körülményes lenne megoldani a beteg szállítását, elég csak a saját gépjárműre gondolni, vagy a munkahelyi szabadságok kikérésére. A magán mentővel mindez kiváltható, ezáltal a szervezés nem emészt fel időt és energiát!

Ha szeretné biztos kezekben tudni idős rokonát, vagy közelebbi hozzátartozóját, a magán mentő szolgáltatás igénybevételéért keresse a Marsi-Med Kft.-t! Bővebb információkat szolgáltatásainkról honlapunkon a www.maganbetegszallitas.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-341-7484-es számon vagy írjon e-mailt a marsi.medkft@gmail.com címre!