Képzelje el, hogy önfeledten autózik családjával mondjuk a Balaton, vagy akár Horvátország felé, az út nagy részén már túl is vannak, amikor hirtelen meghibásodik a féktárcsa, és hiába vannak már csak 1-2 órányira a céltól, ha az autó már nem együttműködő. Ennél rosszabb hangulatban nem nagyon indulhatna a nyaralás, pedig az ehhez hasonló helyzeteket ki lehet védeni. Például megelőzéssel, a fék javítása, a futómű javítása, vagy a fékpofa alkatrészek minimális átállítása is sokat számíthat, így megóvva Önt és családját a kellemetlenségektől, balesetektől.

 

Autóalkatrészeink rendszeres, alapos ellenőrzése elengedhetetlen annak érdekében, hogy gond nélkül juthassunk el minden alkalommal céljainkhoz. Az elsődlegesen felülvizsgálandó biztonsági berendezések sorába tartozik a fékrendszer, ha nem vagyunk meggyőződve ennek biztonságáról, nem tanácsos vezetnünk. Amennyiben nem észlelünk problémát, akkor is tanácsos bizonyos időközönként szakemberekkel megvizsgáltatunk, mert az egymáshoz folyamatosan súrlódó alkatrészek nem néhány kilométer alatt kopnak el, hanem fokozatosan. Ha pedig rendellenességet tapasztalunk, nem is kérdéses, hogy egy nagyobb út előtt autójavításra lesz szükségünk. A körültekintéssel tervezett, gyártott autók mindegyike esetében ügyelnek arra, hogy teljesen ne válhasson működésképtelenné a fékrendszer. Előfordulhat, hogy nem vagyunk biztosak abban, pontosan hol található meghibásodás autónkban. Ilyenkor nagy segítségünkre lehet a műszeres diagnosztika.

 

Korszerű technikát alkalmazva, műszeres diagnosztikai berendezésünkkel rendkívül rövid idő alatt tudjuk megállapítani, hogy pontosan hol található meghibásodás járművében. Nagy gondot fordítunk az autójavítás feladatainak alapos ellátására, amit megbízható és hozzáértő szakembereinkkel egyszerűen megoldunk. Fék javítása, futómű javítása, és egyéb teendők esetén is kifogástalan megoldásban részesítjük. Rövid várakozási idővel, felkészült csapattal, és kiváló eszközökkel végezzük az autójavítási munkálatokat. Informálódjon tevékenységi köreinkről részletesen a www.geniusztrade.hu internetes oldalunkon!

 

Vezessen felelősségteljesen, nagy gondot fordítva a biztonsági berendezések megfelelő működtetésére! Autójavítási feladatait bízza profi munkatársainkra, hogy nyugodtan és problémamentesen indulhasson útnak, bármilyen távolságról van szó! Vegye fel javítóműhelyünkkel a kapcsolatot a 06-70-3684641 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a geniusztradekft@gmail.com címünkre!