Nagy szüksége lenne a B kategóriás jogosítványra, de nincs ideje oktatásra járni? Rugalmas lehetőséget keres a KRESZ tanulásárhoz? E-learning képzésen könnyedén elsajátíthatja a szükséges elméleti tudást, hiszen az online KRESZ tanfolyam egyéni időbeosztással végezhető a tanulmányok és a munkavégzés mellett is.

A B kategóriás jogosítvány megléte nagymértékben megkönnyíti életünket. Saját autóval bármikor és bárhova eljuthatunk a menetrendszerinti közlekedés figyelembevétele nélkül. Gyorsan és egyszerűen közelíthetjük meg úti célunkat. Azonban a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükségünk van a megfelelő szintű elméleti és gyakorlati tudásra. Az oktatáson való személyes részvétel problémát okozhat, ha dolgozunk, vagy más jellegű órákra járunk. Ilyen esetekben nyújt megoldást az e-learning képzés. Otthonunkban, utazás közben, vagy más helyeken tanulhatunk a vizsgára. Előre tisztában lehetünk a rendelkezésünkre álló idővel, és a nekünk ideális tempóban haladhatunk. Az e-learning képzés során feladatokat oldhatunk meg, és képek, illusztrációk segítségével rögzíthetjük a tudnivalókat. Korosztálytól és nemtől függetlenül jelentkezhetünk online KRESZ tanfolyamra, a sikeres vizsgát követően pedig részt vehetünk a gyakorlati órákon. A modern technikának köszönhetően csupán internetre és nyugodt légkörre van szükségünk az e-learning képzés információinak elsajátításához.

Színvonalas, rugalmas és megbízható szolgáltatással várjuk a TIBLEX-LEX Bt. Talentum Autósiskolájában. Lehetőséget kínálunk az e-learning képzésen való részvételre, és több alkalommal szervezünk elsősegély tanfolyamot is. Autósiskolánkban megfelelő szintű tudáshoz juthat, mert a célunk az, hogy tanítványaink biztonságosan és magabiztosan vezessenek. Informálódjon az e-learning képzés díjáról, a jelentkezési feltételekről és autósiskolánk tevékenységéről a www.talentum-autosiskola.hu internetes oldalunkon!

Ne halogassa tovább a B kategóriás jogosítvány megszerzését! Haladjon a tanulással egyéni időbeosztása szerint! Jelezze részvételi szándékát, és kezdje el tanulmányait e-learning képzésen! Keresse fel autósiskolánk munkatársait a 06-20-269-1023-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkre!