Új öntözési technikát kíván alkalmazni földterületén, amit hosszú időre tervezve alakítana ki? Érdemes már most tájékozódnia, és színvonalas szolgáltatást nyújtó céget megbíznia a tervek elkészítésével, hogy a hideg hónapok elmúltával rögtön kivitelezésre kerülhessenek az öntözőberendezések.

Növényeink jó életfeltételeinek biztosítása céljából a talaj víztartalmát növelnünk kell a megfelelő módon. A kedvező vízfogyasztást előre beállíthatjuk, ha korszerű öntözőberendezést használunk. Kiváló öntözési technikával és elegendő mennyiségű vízzel növelhetjük a talaj tápanyagkészletét, védhetjük és javíthatjuk a talaj állagának minőségét, valamint speciális növényvédő szereket is kijuttathatunk az adott területekre. Annak érdekében, hogy a következő esztendőben már problémamentes lehessen az öntözés, és hatékonyan tudjuk teljesíteni feladatainkat, célszerű már most megterveznünk a kivitelezés menetének fontos lépéseit. Ebben nagy segítségünkre lehet egy profi eszközökkel felszerelt cég, akik teljes körű kivitelezést vállalnak az öntözőberendezések telepítése ügyében.

Pontos felméréssel, az elvárásokat egyeztetve dolgozzuk ki a műszaki koncepciót. Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban járjunk el, figyelembe veszünk minden lehetőséget. A Promanure Kft. készséggel áll rendelkezésére öntözőberendezések telepítésében, trágya technika alkalmazásában, az istállótechnika fejlesztésében, és számos más, hasonló korszerűsítési munkálat elvégzésében. Engedélyezési terveinket a kiviteli tervek szintjén is kidolgozzuk. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról a www.promanure.hu internetes oldalunkon!

Építsen ki tökéletesen működő, elvárásainak minden szempontból megfelelő öntözőrendszert! Működtesse könnyedén öntözőberendezését kiváló tervek elkészítése, majd gondos kivitelezés alapján! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket a 06-20-934-4615-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkre!