Szeretné komfortosan érezni magát a terhesség ideje alatt is? Gondozás alatt áll a magas vérnyomás miatt, vagy szeretné tudni, hogy várandósan miért emelkedhetnek az értékek? A terhesség alatti magas vérnyomásnak több oka és tünete lehet, amelyekről célszerű időben informálódni. Megbízható vérnyomásmérővel folyamatosan figyelemmel kísérheti az állapotát, így megelőzheti a komolyabb problémák kialakulását.

A terhesség egyik jele lehet a magas vérnyomás, azonban előfordulhat, hogy már a várandósság kezdetekor tisztában van azzal, hogy az értékek eltérnek az átlagostól. Akkor beszélhet magas vérnyomásról, ha három különböző időpontban használ vérnyomásmérőt, és minden alkalommal 140/90 Hgmm fölötti értékeket lát a kijelzőn. Ha terhes, 120/80 Hgmm-t meghaladó értékeknél már szükség van a fokozott odafigyelésre. A szakemberek sem tudják a pontos okot, hogy mi váltja ki a magas vérnyomást a terhesség ideje alatt. Valószínű, hogy a méhlepény kisereinek károsodása és a magzat sejtjeinek megjelenése miatt tapasztalható a változás.

Megfelelő életmóddal és rendszeres testmozgással megelőzheti a problémát. Ha pedig már fennáll a magas vérnyomás problémája, fontos, hogy megfelelően kezelje, hiszen e nélkül veszélyezteti a kisbaba egészégi állapotát. Elengedhetetlen a vérnyomásmérő rendszeres használata, és az orvos által előírt gyógyszer beszedése, így megfelelő értéken tarthatja a vérnyomását.

Fordítson nagy figyelmet az egészségére, hiszen ezen múlik a baba épsége is! Használjon rendszeresen vérnyomásmérőt, és kezelje megfelelően a magas vérnyomást! Bármilyen gond van a készülék működésével, ránk bízhatja a kalibrálást, illetve a javítást. Gyors és megbízható segítséget nyújtunk a Commed Kft. munkatársaiként. Tájékozódjon szolgáltatásunkról a www.vernyomasmerokalibralas.hu weboldalunkon! Kérdései esetén pedig lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-252-0758-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a commed@commed.hu e-mail címünkre!