Betegségben szenved kedvence, és már nem sok ideje van hátra? Szeretne felkészülni a legrosszabb helyzetre, hogy ne a legnehezebb pillanatokban legyen feladata? A macskák egész életüket veszélyesen élik, bárhol tartjuk őket, bizonyos kor után pedig várható az eltávozásuk, hiszen nem élhetnek olyan hosszú ideig, mint embertársaink. A cicahamvasztás során méltó körülmények között búcsúzhat el a kisállattól, és minden percben mellette is maradhat.

A macskák, a kutyák, és más állatok is nagy örömet hoznak életünkbe, a legtöbben családtagként bánunk velük. Egész életük során ránk vannak utalva, hiszen a mi feladatunk megteremteni a számukra ideális környezetet. Ha a legodaadóbban gondoskodunk kisállatunkról, ebben az esetben is elérkezik a pillanat, amikor búcsút kell vennünk tőle. Sajnos kedvenceink elhagyják ezt a világot bizonyos idő elteltével akkor is, ha nincs súlyos betegségük. Ilyenkor nem mindenki tudja, hogy hova fordulhat segítségért, és mi lehet a legjobb megoldás. A kisállathamvasztás lehetővé teszi, hogy nyugodt körülmények között, megfelelően búcsúzzunk el. A macskák szeretnek veszélyes életmódot folytatni, ezért gyakran előfordul, hogy baleset éri őket. Ha emiatt, vagy más egyéb ok következtében öröke el kell búcsúznunk kedvencünktől, célszerű a cicahamvasztást választanunk.

Az Animal-Tem.Hu munkatársaiként mindent megteszünk azért, hogy kedvencét a hozzá méltó körülmények között búcsúztathassa el. Nagy tisztelettel és odafigyeléssel végezzük a szállítást, majd a cicahamvasztást. Egyéni igényei szerint végig kísérheti az urnába kerülésig tartó folyamatot. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy a hamvakat otthonába magával vigye. Nem csak a cicahamvasztást, hanem más kisállatok hamvasztását is felkészülten vállaljuk. Szerezzen bővebb információt cégünkről a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Készüljön fel időben a legnehezebb pillanatokra azáltal, hogy informálódik a cicahamvasztás menetéről! Válassza a lehető legjobb megoldást a búcsúzásra, így végig biztonságban tudhatja kedvencét! Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen kérdése merül fel a cicahamvasztással kapcsolatban! Keressen minket telefonon a 06-30-650-0251-es számon, vagy az info@animal-tem.hu e-mail címünkön!