A kávézás fontos része a napunknak, elindítja a reggelünket és átsegít a délutáni fáradságon is. A kávé íze és ébresztő ereje jelentősen függ a minőségétől is, ezért nem mindegy, hogy milyen kávéfőzőben készül el az ital. A KitchenAid kávéfőzők gondoskodnak róla, hogy a kávézás élmény legyen!

Többféle KitchenAid kávéfőző közül választhatunk, a saját kávézási igényeinknek megfelelően. Az eszpresszó KitchenAid kávéfőzőgép (5KES2102) például azoknak ajánlott, akik nagy igénybevételnek teszik ki a gépet, ugyanis ez a fémöntvény konstrukciójú gép tartós használatra lett kialakítva. A neve senkit ne tévesszen meg, nem csak eszpresszó kávé főzésére képes, ínycsiklandó cappucinókat és krémes kávékat is készíthetünk vele. Míg az eszpresszó KitchenAid kávéfőző inkább a vendéglátóhelyek számára ideális, addig a filteres KitchenAid kávéfőző (5KCM0402) már kifejezetten otthoni használatra lett kialakítva. Saját thermo bögrével rendelkezik, ami jóljöhet olyankor, amikor nincs időnk otthon meginni a kávénkat. A filteres KitchenAid kávéfőző használata igazán kényelmes és gyors módja a jó minőségű kávé elkészítésének.

Nem ez az egyetlen filteres kávéfőző, a 5KCM0802 típusú kávéfőző például az előzővel ellentétben inkább családoknak ajánlott, ahol egyszerre többen kávéznak reggelente. Ugyanis ez a filteres KitchenAid kávéfőző nem csak egy thermo bögrére elegendő kávét készít, hanem 2-8 csészényi adagot képes elkészíteni egyetlen főzés során. A kávé erősségét is állíthatjuk attól függően, hogy közepes vagy erős kávét szeretnénk. A frissen őrölt kávé szerelmeseinek pedig elengedhetetlen a konyhából a rozsdamentes acél őrlőszerkezettel rendelkező kávédaráló (5KCG0702), ami 15 különböző fokozatban képes ledarálni a kávébabot.

A tökéletes kávé elkészítéséhez válassza a KitchenAid kávéfőzőt! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kitchenaidbolt.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül vagy a +36-20-957-4553-as telefonszámon!