Bár a tavasz már jó pár hete kopogtatott az ajtónkon, a virágzás csak mostanság indult útjára, ami a szépsége ellenére sokak számára nehézségeket is rejthet. Az allergiások száma ugyanis évről-évre növekszik. A legutóbbi statisztikák alapján minden harmadik embert érinti hazánkban az allergia és annak kínzó tünetei. Vannak szerencsésebbek, akiket csak az enyhébb tünetek gyötörnek, mint a levertség, fáradékonyság és koncentráció zavar. A többség azonban olyan mellékhatásokkal néz szembe, mint az égő, viszkető szemek, az orrfolyás, a torok kaparás vagy a fejfájás. Az allergia kezelése sosem volt egyszerű feladat, hiszen egyszerre több tünet is fennállhat, melyek együttes gyógyítására sok készítmény és terápia nem képes. Az AREC terápia azonban más!

Ha allergiával küzd az ember, próbálja minimalizálni a szabadban töltött időt, hogy ezzel is enyhíthesse a tünetek okozta kellemetlenségeket. Azonban az otthon kényelmében nem csak elmenekülhetünk a kínzó pollenek elől, hanem meg is gyógyulhatunk! Az AREC terápia ugyanis egy otthoni kezelési módszer, melynek segítségével akár az egész család együtt kúrálódhat.

A sóterápia jótékony hatásairól már sokat hallhattunk. Őseink nem véletlenül tartották a sót csodaszernek, hiszen számtalan módon alkalmazható az orvoslásban, és megannyi kedvező hatása van az emberi szervezetre. Az AREC terápia is ezeket alkalmazza egy speciális szerkezet segítségével. Nálunk, az AREC Kft.-nél, szakembereink azon dolgoznak, hogy minél szakszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb megoldást biztosíthassanak az allergiával, illetve légúti megbetegedésekkel küzdő páciensek számára, hogy újra teljes életet élhessenek, kint a szabadban is. Ha Ön is szeretne megszabadulni a kínzó tünetektől, látogasson el a www.arec.hu weboldalunkra, és ismerje meg közelebbről tevékenységünket!

Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36-20-974-3217-es számon, akár e-mailben, az arec@t-online.hu címen.