Lakossági költöztetés gyorsan és olcsón!

lakossagi-koltoztetes-12-esteher.jpg

Megtalálta álmai otthonát, vagy albérletbe költözik? Kevés ideje maradt, és nem tudja, hogyan oldja meg az értékei szállítását? A lakossági költöztetés könnyen megoldható profi csapat segítségével, kedvező áron!

A költözés nagy lépést jelent mindenki életében. Attól függetlenül, hogy saját otthonába, vagy albérletbe költözik, biztos, hogy szeretne olyan környezetet, ahol igazán jól érezheti magát. Ha már költözött az elmúlt években, tudja, hogy nem csak az értékek gyors össze-, majd kipakolásáról van szó. Lényeges a tervezés, a bútorok, és más használati tárgyak gondos csomagolása, óvatos mozgatása. Ezt megelőzően pedig fontos átgondolni, hogy mennyi idő áll a rendelkezésére, lesz-e segítsége, van-e akkora méretű járműve, amivel el tudja szállítani az értékeit, és mibe, hogyan csomagolja ezeket.

lakossági költöztetés gördülékenyen megoldható, ha profi csapat segítségét kéri. Nem kell a nagy összegek kiadása miatt aggódnia, és nem érdemes a használati tárgyak, a bútorok épségét kockáztatnia. Ha körültekintően tájékozódik, találhat olyan céget, ahol a lakossági költöztetést rugalmasan, kedvező feltételek mellett vállalják. A megbízható szakemberek minden terhet levesznek a válláról, biztonságban juttatják el a berendezési elemeit a kijelölt célba, sőt segítséget nyújtanak a csomagolásban is. Így a lakossági költöztetés rendkívül könnyen, bármilyen időpontban lebonyolítható.

Tavaszi akcióval segít cégünk, a 12-es Teher Bt. mindenkinek, akinek a költözést most kell megoldania. 3 munkaórát követően félóránként történik a díjszámítás, a sofőrünk is segít a rakodásban, valamint ingyen biztosítjuk a megfelelő mennyiségű dobozt, ha ránk bízza a ki- és bepakolást. A lakossági költöztetést kiállási díj nélkül vállaljuk, így még többet spórolhat. Bővebb információért látogasson el a www.12-esteher.hu internetes oldalra!

Oldja meg az értékei csomagolását és szállítását a lehető legegyszerűbben! Bízza ránk a lakossági költöztetést! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-4546002-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!

Top