Egyre több gondja van magánéletében és a munkahelyén is? Régen érezte magát felszabadultnak? Nehezen oldja meg konfliktusait, ezáltal pedig folyamatosan problémákba ütközik? Minél jobban ismeri önmagát, annál kiválóbb eredményeket érhet el az élet minden területén. Az önismeret rendkívül fontos. Folyamatos gyakorlás szükséges ahhoz, hogy magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb legyen élete folyamán. Jó pszichológus segítségével hamarabb küzdheti le az akadályokat.

Mindenkinek szüksége van saját maga ismeretére. Az önismeret arról szól, hogy megértjük szükségleteinket, vágyainkat, kiemelt figyelmet fordítunk szokásainkra és hiányosságainkra. Minél jobban ismerjük önmagunkat, annál kevesebb nehézséggel szükséges szembenézni. Rengeteg probléma fakad az önismeret hiányából. Ha úgy érezzük, hogy szeretnénk változtatni, de ehhez szükségünk van segítségre, a lehető legjobb döntés jó pszichológussal beszélgetni.

Pszichológusként tevékenykedem, és igyekszem a lehető legnagyobb segítséget nyújtani. Bármilyen problémája van, speciális módszerek alkalmazásával támogatom. Hatékonyan gyakorolhatja az önismeretet, ha megfogadja hasznos tanácsaimat. Mindent megteszek annak érdekében, hogy egyre jobban érezze magát. Kiemelt figyelmet szükséges fordítani a konfliktusok kezelésére, a megfelelő kommunikációra, a különféle szituációk kezelésére. Nagyon fontos a valódi okok feltárása, amiben szintén számíthat rám. Olvasson részletesen a különböző problémákról, és tudjon meg többet szolgáltatásomról a www.szakpszichologusbudapest.hu weboldalamon!

Hagyja maga mögött a nehézségeket, és éljen felszabadultan, boldogan, egészségesen! Fordítson nagy figyelmet az önismeret gyakorlására, hogy minél sikeresebb lehessen! Kérje bátran segítségemet, és induljon el a helyes úton már most! Vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén, hívjon a 06-1-316-3009-es telefonszámon vagy írjon üzenetet a dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu e-mail címre!