A tetoválás életre szóló döntés – halljuk ezt a bölcseletet elégszer, pedig valójában téves. Alapvetően igaz, hogy tetoválásunk életünk végéig velünk marad, de ez csak akkor van így, ha mi is ezt akarjuk. Azonban ha megbánjuk a döntésünket, és valamilyen oknál fogva meg akarunk szabadulni a tetoválásunktól, van rá lehetőségünk lézeres tetoválás eltávolítással.

A lézeres tetoválás eltávolítás alkalmazható sminktetoválások és klasszikus tetoválások esetében egyaránt. A technológia lényege, hogy a lézer fénye mikrorobbanásokat okoz a bőrön, és ezeket bekebelezik szervezetünk falósejtjei, majd a nyirokrendszer útján kiürülnek. A lézeres tetoválás eltávolítás nem károsítja a bőrt, mert a lézer okozta hőhatás nagyon rövid ideig tart. A kezelés számtalan előnye közé tartozik, hogy gyors, szinte fájdalommentes (enyhén csípős érzés), és mindössze 3-8 alkalom elég ahhoz, hogy a tetoválást teljes mértékben eltüntessük. Persze a gyorsaság nem azt jelenti, hogy a tetoválást egyik napról a másikra el lehet tüntetni, a kezelések között el kell telnie bizonyos időnek, körülbelül 4-6 hét ajánlott.

Egy-egy kezelés sikeressége függhet számtalan tényezőtől: profi vagy amatőr tetoválásról van szó, milyen a festék típusa és színe, milyen idős és milyen mély a tetoválás. Mielőtt elmennénk lézeres tetoválás eltávolításra, néhány szabályt érdemes betartanunk. A bőr puhasága miatt a kezelés előtt pár nappal kenjük be testápolóval, de a kezelés napján már ne használjunk semmilyen kozmetikumot. A kezelt felületről borotváljuk le a bőrt, emellett a kezelés előtti hetekben kerüljünk a napozást és a szoláriumot.

Szeretne megszabadulni tetoválásától? Forduljon bizalommal az Erika Szépségszalon munkatársaihoz! További információért látogasson el honlapunkra, a www.erikaszepsegszalon.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásaink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-35-300-760-as telefonszámon, illetve az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!