Már nincs szüksége régről fennmaradt tárgyaira, de nem tudja, milyen módon szabaduljon meg tőlük? Sőt, nagyobb mennyiségben sorakoznak otthonában, és csak a helyet foglalják? Célszerű kihasználnia a régiség felvásárlás lehetőségét, ugyanis így egyszerűen és gyorsan válhat meg szükségtelen tárgyaitól.

A legtöbbünknek vannak olyan régi tárgyai, amelyek nagyszüleink, dédszüleink után, vagy talán még régebbről maradtak ránk. Sokszor tartogatunk számunkra fontos dolgokat is, amelyeket valamilyen alkalomból kaptunk. Egyszer azonban szinte mindegyikünknél eljön az idő, amikor már útban vannak, és megakadályozzák új használati tárgyaink elhelyezését. Helyhiány miatt, vagy csupán azért, mert feleslegessé váltak, és már nem szeretnénk tovább tárolni őket, elgondolkodhatunk azon, hogy mit tehetünk velük. A legjobb megoldás, amivel mi is nagyszerűen járhatunk, ha régiség felvásárlással foglalkozó céget keresünk fel. Így jó helyen hagyhatjuk szükségtelenné vált tulajdonainkat, és cserébe megkaphatjuk az értük várt összeget. Amennyiben nem használt ékszereinktől is szeretnénk megszabadulni, lehetőségünk van az ékszer felvásárlás szolgáltatásával is élnünk, így egyszerre több tárgyunktól búcsúzhatunk el könnyedén. Másoknak lehet, hogy pont a nálunk tárolt régiségekre van szükségük!

Mindenféle típusú berendezési tárgyat és használati eszközt átveszünk a Mária Terézia Galéria munkatársaiként. Amennyiben komplett lakáskiürítésre, vagy nagyobb mennyiségű hagyatékot, feleslegessé vált tárgyat szeretne eladni, készséggel állunk rendelkezésére. Ha nálunk intézi a régiség felvásárlással kapcsolatos teendőket, biztos, hogy minden szempontból jól jár! Nem csak használati tárgyak, hanem ékszerek felvásárlása céljából is kereshet bennünket! Informálódjon a részletekről, és olvasson bővebben tevékenységünkről a www.mariatereziagaleria.hu weboldalunkon!

Váljon meg egyszerűen az Ön számára már felesleges eszközöktől, válassza a lehető legjobb megoldást! Használja ki a régiség és ékszer felvásárlás egyedülálló lehetőségét! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-229-0986-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk honlapunk kapcsolat menüpontja alatt!