Egy idős, beteg háziállat látványa rendkívül megrázó, legfőképp akkor, ha gazdája tisztában van vele, hogy már nem sokáig lehet együtt kedvencével. Persze igaz ez a fiatal, beteg kis kedvencekre is, akik előtt bár még ott lenne az egész élet, egy betegség vagy tragédia miatt örökre búcsút kell venni tőlük. Manapság az utolsó közös élményeket és a búcsút a gazdák a kisállat hamvasztás segítségével tudják könnyebben feldolgozni, ugyanis a szolgáltatásnak köszönhetően nem szükséges végleges búcsút mondaniuk kedvencüknek, mert, ha az állat tulajdonosa úgy akarja, vele maradhat otthonában kedvence földi maradványa.

Azonban vannak olyan gazdák, akik nem az együtt maradás miatt döntenek a kisállat hamvasztás mellett, hanem azért, mert sokkal ideálisabb megoldásnak gondolják, mint a hagyományos temetést, ugyanis sokakat elborzaszt a tetem gondolata, ezért azon a véleményen vannak, hogy tisztelik annyira kedvencüket, hogy inkább hamvak formájában temetnék el.

A kisállat hamvasztás menete megegyezik az emberi hamvasztáséval, így, ha a szolgáltatást választja, biztos lehet benne, hogy méltó körülmények között búcsúzhat el kedvencétől!

A szolgáltatás során minden szükséges eszköz biztosított, amibe beletartozik az urna is, így Önnek csak a gyásszal és a történtek feldolgozásával kell foglalkoznia.

A kisállat hamvasztást végző szakembereink kellő tapasztalattal rendelkeznek és természetesen együtt is éreznek Önnel, így támogatásukra a nehéz percekben is számíthat.

Ha elérkezett a búcsú, enyhítsen fájdalmán! Keressen minket bizalommal! Kisállat hamvasztás szolgáltatásunk az ország bármelyik pontjáról elérhető, újpesti lakosok pedig 5% kedvezménnyel számolhatnak a végösszeg árából! További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.animal-tem.hu címen érhet el! Itt részletes tájékoztatást találhat szolgáltatásunkról, de ha még ezek mellett is lenne kérdése, hívjon minket telefonon, a 06-20/319-9316-os telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@animal-tem.hu címre!

Számíthat ránk a nehéz pillanatokban!