Ahogy az embereknek, úgy a kutyáknak is szükségük van a csontjuk és ízületük védelmére. Ez különösen azokra a négylábúakra érvényes, akik intenzíven mozognak, például sportversenyeken vesznek részt, vagy a rendőrök, mentéssel foglalkozó szakemberek munkáját segítik. Pár évvel ezelőtt a gazdiknak még komoly fejtörést okozott az, hogy hogyan is figyelhetnének oda kutyájuk ízületeinek, csontjainak védelmére. Szerencsére manapság nem kell ezen gondolkodni, hiszen több olyan táplálékkiegészítő is kapható a kedvencek számára, amik biztosítják a csontok és ízületek védelmét. Ha Ön nem bízná a véletlenre, és a legjobb táplálékkiegészítőt keresi az ízületvédelemmel kapcsolatban, válassza a Dog Seatone-t!

A Dog Seatone táplálékkiegészítő elsősorban az ízületek védelmével törődik. A termékben kizárólag természetes alapanyagok találhatók meg, úgy, mint például a zöld kagyló kivonat. Minden egyes kagylóban megtalálható a glükozaminglikánt, de a zöldkagylóban kifejezetten nagy mennyiségben van jelen ez az anyag. A glükozaminglikán nélkülözhetetlen az ízületek egészséges működéséhez, ember és állat számára egyaránt. A Dog Seaton-t érdemes minél hamarabb elkezdeni adagolni a négylábúnak, akár már fiatal korától kezdve, legfőképp azoknál a kutyafajtáknál, amik alapvetően fogékonyak a különböző ízületi betegségekre, így számos kellemetlen tünettől kímélheti meg kedvencét a jövőben.

A Dog Seaton mellett a csontok védelmének érdekében a DogBone készítményt is érdemes alkalmaznia, ugyanis a táplálékkiegészítők együtt sokkal erőteljesebb hatást képesek kifejteni az állat szervezetében, így teljeskörű védelmet nyújtva a mozgásszervi betegségekkel, sérülésekkel szemben.

Amennyiben Ön is szeretné adni kedvencének a Dog Seatone és a DogBone készítményeket, szerezze be az IBO Szivattyú Kft.-től! Termékeink minőségiek és megfelelő segítséget nyújthatnak kedvence egészségének megőrzésében. Ismerkedjen meg a táplálékkiegészítőkkel weboldalunkon, amit a www.dog-seatone.hu címen ér el. Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen minket telefonon a 06-20-395-1670-es számon vagy írjon e-mailt az info@dog-seatone.hu címre!