Medence építését tervezi, vagy már rendelkezik vele? A saját kerti medence, és a vendégek számára fenntartott medencék egyaránt felüdülést nyújtanak a nyári melegben, azonban ahhoz, hogy hosszú időn keresztül élvezhesse ennek előnyeit, nem szabad megfeledkeznie a medence vízminőségének megőrzéséről. Megbízható medence vegyszerek alkalmazásával gondoskodhat a tisztaságról és a higiéniáról.

A jelenlegi hónapokban szinte mindegyikünk vágya, hogy kikapcsolódjunk saját kerti medencénkben, vagy ellátogassunk valahova, ahol kedvünk szerint fürdőzhetünk. Lehetőségünk van egyedi medence kialakítására otthonunkban, valamint szolgáltatásaink körének bővítése céljából is. Ha pedig rendelkezünk vele, már tisztában kell lennünk azzal, mennyire fontos a víztisztítás. A medence vízminőségének megőrzése nem csupán a higiéniai szempontok miatt elengedhetetlen, hanem számos más ok miatt is. Nélkülözhetetlen az algák megjelenését, a kórokozók szaporodását elkerülni, a fertőzések kialakulását megelőzni. Kiváló medence vegyszerekkel hatékonyan láthatjuk el ezeket a feladatokat. Ügyelnünk kell a megfelelő klórtartalomra, a vízkőkiválás gátlására, a habzásgátlásra, valamint a gombaölő hatásra is. Ezért fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a medence vegyszerek típusát és mennyiségét.

Nehézségek nélkül gondoskodhat a medence vízminőségének megőrzéséről, ha felkeresi az Aquamaf Kft.-t. Különböző fajta és kiszerelésű medence vegyszerek közül rendelheti meg a legmegfelelőbbet. Algamentesítés és fertőtlenítés céljából egyaránt megtalálhatja a legideálisabb termékeket. Minden medence vegyszerünkről részletesen informáljuk. Látogasson el a www.aquamaf.hu internetes oldalunkra!

Legyen kifogástalan minőségű a medence vize minden alkalommal! Gondoskodjon megfelelően a medence vízminőségének megőrzéséről az általunk nyújtott medence vegyszerekkel! Alkalmazzon megbízható kellékeket a mi segítségünkkel! Beszerzés céljából, és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-1-291-8672-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aquamaf@gmail.com e-mail címünkre!